Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha fiatal nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha fiatal nőként lassan beleőrülök a szexmentes kapcsolatomba?

Figyelt kérdés

Fiatal, egészséges nő vagyok, a párom 15 évvel idősebb, de csak a munkája érdekli, már 4 hónapja le se feküdt velem, ott se alhattam nála.

Úgy érzem, lassan besavanyodok, semmihez sincs kedvem ez miatt és már elegem van, hogy itt tartok 27 évesen.

Mit tehetnék? Ismerkedés eddig is csak nehezen jött össze.

2021. márc. 11. 22:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

najo latom neked is vannak gondok, mar bocsi. elso, szerintem nem is rad reagaltam. masodik: gyakorlatilag az apad lehetne = apad koru ember

es itt befejeztem, nem fogok vitatkozni. nem errol szol ez az oldal.

2021. márc. 12. 09:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Mit nem ertesz a majdnem szon???
2021. márc. 12. 09:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap szex nélkül rengeteg. Ha pedig beszélni sem hajlandó valamiről akkor pedig a kapcsolat alapjai nagy mértékben hiányoznak. Akármit is csinálsz ennek vége.
2021. márc. 12. 10:41
 24/26 anonim ***** válasza:

#22 olvasd el kerlek az elso valaszt.

gyakorlatilag es nem majdnem.

2021. márc. 12. 10:52
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi, hát az én meglátásaim is hasonlóak, mint amiket írtatok. De azért tényleg nem apám korú, ő már a 60-hoz is közelebb jár, mint 50-hez :D
2021. márc. 12. 10:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Akárhogy is számolok 27+15=42 ami nem 60 és nem 50. Te amúgy jól nézel ki 27 évesen? Hogy jöttetek össze? Te családot akarsz vagy van már gyereked?
2021. márc. 12. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!