Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívő fiatalok, nálatok milyen a szex a kapcsolatotokban?
Megismerkedtem egy lánnyal, nagyon aranyos meg minden, úgy érezzük egymásnak teremtettek minket. A lány családja viszont hívő, nem templomba hanem egyfajta gyülekezetbe járnak.
Szóval itt jönne a kérdésem.
Hívő, gyülekezetbe járó fiatalok, köztetek milyen a párkapcsolat és különösképpen a szex? Egyáltalán van köztetek testi kapcsolat is? Vagy ti hogy álltok a dologhoz?
Kedves kérdező!
Van olyan keresztény vallási felekezet, amelynek igaz hívőjét én nem akarnám barátnőmnek. Ezen vallás elvei szerint -amennyire én tudom- kizárt az orális szex. Ha mégis megteszed, akkor meg sem tudod gyónni. Házasság előtt természetesen úgyszint nem lehet szex. (Mondjuk ezzel még együtt tudnék élni). Ráadásul ezek a hívők diszkriminatívak, a falkán kívülivel nem lehet házasodni sem!
Úgyhogy 2 dolog fordulhatna elő, amire realitást látnék
1) higbeli krízist idézek elő, de ha nem vagyok hozzá elég jó, akkor
2) pórul járok, erotika nélkül maradok.
erről szól az oldal vadidegenek vagyunk egymásnak jónapot :) (istenem....)
ismerősömék eléggé erősen templombajárók azt mondták hogy van náluk aktus de elég szerény elvileg, és 1 évig nem értek egymáshogy a megismerkedésük után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!