Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hívő fiatalok, nálatok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívő fiatalok, nálatok milyen a szex a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, nagyon aranyos meg minden, úgy érezzük egymásnak teremtettek minket. A lány családja viszont hívő, nem templomba hanem egyfajta gyülekezetbe járnak.

Szóval itt jönne a kérdésem.

Hívő, gyülekezetbe járó fiatalok, köztetek milyen a párkapcsolat és különösképpen a szex? Egyáltalán van köztetek testi kapcsolat is? Vagy ti hogy álltok a dologhoz?

2021. febr. 8. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Miért vadidegeneket kérdezel? Velünk akarsz dugni, vagy a nővel, akit megismertél?
2021. febr. 8. 21:55
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Még nem vagyunk egy pár, és csak megkérdeztem. Elvégre ezért van ez az oldal nem?
2021. febr. 8. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha olyan a gyülekezet, a szexet elfelejtheted a házasságig. Persze a leány nem biztos hogy osztja a gyülekezet elképzeléseit, igy lehetséges, hogy kaphatsz valamit. Ennek az a legnagyobb baja, hogy nem tudhatod milyen lesz a csaj az ágyban, ha csak az esküvő után szexel.
2021. febr. 8. 22:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan "extrém" hívők, csak járnak gyülekezetbe.
2021. febr. 8. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
akkor meg mit zavar? Akkor normális ügymenetre számithatsz.
2021. febr. 8. 22:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem arra várok konkrét választ hogy nálam mi várható, hanem más fiatalok véleményét, tapasztalatát hallgatnám meg akik szintén hívők.
2021. febr. 8. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha Jehova tanúja, akkor a szexet elfelejtheted a házasságig. De utána pl nem élvezhetsz a szájába sem, ha mondjuk erre lenne igényed....Volt hozza szerencsém.
2021. febr. 9. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Hívő vagyok én is, viszont a szex ugyanúgy része a kapcsolatnak, mindenféle téren.
2021. márc. 11. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Van olyan keresztény vallási felekezet, amelynek igaz hívőjét én nem akarnám barátnőmnek. Ezen vallás elvei szerint -amennyire én tudom- kizárt az orális szex. Ha mégis megteszed, akkor meg sem tudod gyónni. Házasság előtt természetesen úgyszint nem lehet szex. (Mondjuk ezzel még együtt tudnék élni). Ráadásul ezek a hívők diszkriminatívak, a falkán kívülivel nem lehet házasodni sem!

Úgyhogy 2 dolog fordulhatna elő, amire realitást látnék

1) higbeli krízist idézek elő, de ha nem vagyok hozzá elég jó, akkor

2) pórul járok, erotika nélkül maradok.

2021. márc. 12. 00:16
 10/10 anonim ***** válasza:

erről szól az oldal vadidegenek vagyunk egymásnak jónapot :) (istenem....)

ismerősömék eléggé erősen templombajárók azt mondták hogy van náluk aktus de elég szerény elvileg, és 1 évig nem értek egymáshogy a megismerkedésük után.

2022. jan. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!