Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyit híztatok a kapcsolatotokban? Párotok, feleségetek ugyanúgy kívánja veletek a szexet?
Én kb 15kg-ot híztam. 3,5 éve vagyunk együtt. Ugyanúgy kíván a barátnőm. Én úgy érzem, hogy le kéne adnom 7-8kg-ot.
24F
Nem híztam, inkább fogytam, mivel vékony alkat vagyok. Hozzáteszem, volt sportsérülésem, és ez is közre játszott, de tény, hogy kicsit elhagytam magam.
Az utóbbi időben szedtem össze magam és sportolok rendszeresen megint. Barátnőm nem sportol, néha eljár futni de ennyi. Ő kívánja velem, én vele már nem igazán.
Az én párom a tavaszi "karantén" időszakban felszedett egy pár kilót, ami fel se tűnt nagyon, csak képekről most, hogy lefogyott. Aztán megint jön vissza... :D
Nem nagyon zavar, én is kicsit husibb vagyok, bár egy ideje teszek ellene, nekem az a legfontosabb mindkettőnk tekintetében, hogy egészségesek legyünk. :)
Én 7 kilót szedtem fel (lány vagyok), de mivel nagyon soványka voltam, így férjem szerint mostanra lett igazán jó alakom.
Férjem csak izmosabb lett, neki híznia is kell, mert magas de vékony alkat. Nagyon jól néz ki, nem hagyta el magát
n23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!