Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mégis hol találhat egy magamfa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol találhat egy magamfajta fiatal lány kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nem régóta költöztem el egy másik városba. Dolgozom, építgetem a jövőmet, de közben rájöttem, hogy kicsit magányos vagyok, régóta nem volt senkim. És ha belegondolok, hogy hogyan fogok találni magamnak bárkit is, akkor tanácstalan vagyok.

Az eddigi kapcsolataim az egyetemen, illetve középiskola alatt alakultak ki. Úgy könnyű volt, hogy kollégiumban laktam, folyamatosan mentek az iskolai rendezvények, egyetemi bulik, ahol ment az ismerkedés, sokat beszélgettem, néha volt barátom is.

Fogalmam sincs, hogy ez hogy megy ezután.

A munkahelyem nem olyan közeg, oda nem azért járnak az emberek, amúgy is, mindenkinek komoly kapcsolata van szinte.

Bulizni járok, de ott általában nem kapcsolatot keresnek az emberek, engem eddig elég primtív módon próbáltak felszedni...

A hobbijaimat egyedül csinálom.

Társkeresőtől félek, mert mi van, ha a helyes fiatal srác képe csak lopott, és igazából valami szexuális ragadozóval találkozom? Nekem ez az internetes randizás nem az asztalom, borzasztóan bizalmatlan ember vagyok, nem mernék találkozni senkivel.

Külsőre átlagos vagyok a legjobb napjaimon, tehát nem fognak hozzám random az utcán odajönni. Sem az uszodában, sem sehol.

Hol tud szerintetek egy fiatal nagyvárosi felnőtt lány ismerkedni de most komolyan?

24L

2019. okt. 13. 23:04
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ismerős ismerőse dolog sem játszik, én nem ismerek olyat, akinek nincs kapcsolata. Mindenki foglalt, mindenhol. Meg egy csomóan már gyerekben meg családban gondolkodnak, ott tartanak.
2019. okt. 13. 23:06
 2/25 anonim ***** válasza:
Mindjárt jönnek a privátok...
2019. okt. 13. 23:08
 3/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát most erre nehéz válaszolni. Annyira ne legyél bizalmatlan szerintem.
2019. okt. 13. 23:09
 4/25 A kérdező kommentje:
Ja tudom
2019. okt. 13. 23:09
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
Tinderen.
2019. okt. 13. 23:11
 6/25 anonim ***** válasza:
63%

Akár itt is lehet,ha nyitott vagy rá.

Egy 26 éves srác.:D

2019. okt. 13. 23:11
 7/25 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd magad. :)
2019. okt. 13. 23:12
 8/25 A kérdező kommentje:
Tinder próbáltam, de ott csak szexre mennek, én többet keresek annál. Az ottani emberek még reggelig sem maradnának :D
 9/25 anonim ***** válasza:
63%
Ha van kedved beszélgessünk abból nem lehet baj. Második voltam.
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
És mit csinálna veled az a rosszarcú szexuális ragadozó egy kávézóban, miután levette a szépfiú maszkot, amit chatelés közben viselt?
2019. okt. 13. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!