Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdeklődnek a fiatal lányok DDLG jellegű kapcsolatok iránt? 31F
Első, akkor ne írj ide! A kérdés nem a te ízlésedről szólt, hanem a párkapcsolatok egy létező formájáról. A kutyát nem érdekli, mitől indul be vagy működik túl az emésztésed!
F, 43, DD
2-es, a kérdés az volt, hogy “mennyire”. Ebből nem következik az, hogy csak olyan írhat, aki szereti az ilyesmit.
Ettől függetlenül jobban is meg lehetett volna fogalmazni.
No, de hogy a kérdésre válaszoljak: el tudnám képzelni magam benne, de természetesen csak úgy, ha mindkét részről fennáll a testi vonzalom.
22L
7-ik válaszoló;
nem feltétlen, a DDLG-nek rengeteg formája van, mindenki kedve szerint alakítja. Amire te gondolsz az inkább az ageplay kategória, nem a DDLG.
Különben meg igen is érdekli szerintem a fiatalokat a DDLG, az én párom 8.5 évvel idősebb nálam, mi is DDLG párkapcsolatban élünk :D
Mi az a DDLG?
Először is, míg a DDLG rövidítés kislányokra utal, ez magában foglalja a kisfiúkat és a Mummyt, valamint a Daddyt. Így megkaphatja az MDLB-t (mama Domme Little Boy) vagy akár az MDLG (Mummy Domme Little Girl). A nemek rugalmasak, és az ilyen játékstílusban résztvevők bármely kombinációját is elérheti.
A DDLG kapcsolat durva vagy perverzesnek tűnhet a kívülállóknak vagy valakinek, aki nem ismeri az ilyen jellegű kapcsolatokat, és ezek az emberek, akiket úgy gondolom, a legtöbbet fognak élvezni.
A DDLG kapcsolatról úgy gondolhatsz, hogy a BDSM kapcsolat enyhébb tápláló formája. Mindkettő egy domináns és alázatos, de egy DDLG-kapcsolaton alapul, a domináns jobban ápolja és szerető szerepet tölt be alázatosan. A alárendeltség uralkodóvá teszi, és ő gondoskodik róla.
Ez nem helyén való!!!!
Na igen...Kedves Kérdező!
Igaz, hogy nem vagyok fiatal lány... (őket várod válaszolni, gondolom), de véleményem nekem is lehet. Íme:
Mi is lenne akkor a helyénvaló? Teszi fel a kérdést 9-es.
Hááát... normál körülmények fennállása esetén... minden valamire való - építő jellegű - emberi kapcsolat a kölcsönösségre és az egyen-rangúságra alapozódik. Szerintem. És akkor lehet gyümölcsöző mindkét félre nézne. Ám, ha NEM egyenrangú egy kapcsolat, akkor amíg az egyik fél jól jár, addig a másik fél meg kevésbé. Például torzul a személyisége. Az én-kèpe. (Persze, lehet ezt is játszani.)
Ám... Nincs olyan, hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon.
Csak talán a mesékben...
Az ERŐ legyen Veletek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!