Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire érdeklődnek a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdeklődnek a fiatal lányok DDLG jellegű kapcsolatok iránt? 31F

Figyelt kérdés

2020. okt. 18. 07:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Gusztustalan, nem vagyok prűd de ettől a gyomrom forog,az más ha mindkét ember fiatal és úgy próbálnak ki dolgokat szexuális téren,de ez a DDLG számomra nagyon undorító.
2020. okt. 18. 07:08
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Első, akkor ne írj ide! A kérdés nem a te ízlésedről szólt, hanem a párkapcsolatok egy létező formájáról. A kutyát nem érdekli, mitől indul be vagy működik túl az emésztésed!

F, 43, DD

2020. okt. 18. 07:36
 3/15 anonim ***** válasza:
26%
Mi az a DDLG?
2020. okt. 18. 07:52
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Daddy Dom, Little Girl: domináns, jelentősen idősebb férfi és fiatal lány kapcsolata.
2020. okt. 18. 07:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Jelentősen idősebb az komoly félreértése az egésznek.
2020. okt. 18. 08:01
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

2-es, a kérdés az volt, hogy “mennyire”. Ebből nem következik az, hogy csak olyan írhat, aki szereti az ilyesmit.

Ettől függetlenül jobban is meg lehetett volna fogalmazni.

No, de hogy a kérdésre válaszoljak: el tudnám képzelni magam benne, de természetesen csak úgy, ha mindkét részről fennáll a testi vonzalom.

22L

2020. okt. 18. 08:03
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
na de ez nem az amikor a csaj babaként viselkedik?
2020. okt. 18. 08:08
 8/15 MercyMester válasza:
100%

7-ik válaszoló;

nem feltétlen, a DDLG-nek rengeteg formája van, mindenki kedve szerint alakítja. Amire te gondolsz az inkább az ageplay kategória, nem a DDLG.

Különben meg igen is érdekli szerintem a fiatalokat a DDLG, az én párom 8.5 évvel idősebb nálam, mi is DDLG párkapcsolatban élünk :D

2020. okt. 18. 12:13
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Mi az a DDLG?

Először is, míg a DDLG rövidítés kislányokra utal, ez magában foglalja a kisfiúkat és a Mummyt, valamint a Daddyt. Így megkaphatja az MDLB-t (mama Domme Little Boy) vagy akár az MDLG (Mummy Domme Little Girl). A nemek rugalmasak, és az ilyen játékstílusban résztvevők bármely kombinációját is elérheti.

A DDLG kapcsolat durva vagy perverzesnek tűnhet a kívülállóknak vagy valakinek, aki nem ismeri az ilyen jellegű kapcsolatokat, és ezek az emberek, akiket úgy gondolom, a legtöbbet fognak élvezni.

A DDLG kapcsolatról úgy gondolhatsz, hogy a BDSM kapcsolat enyhébb tápláló formája. Mindkettő egy domináns és alázatos, de egy DDLG-kapcsolaton alapul, a domináns jobban ápolja és szerető szerepet tölt be alázatosan. A alárendeltség uralkodóvá teszi, és ő gondoskodik róla.

Ez nem helyén való!!!!

2020. okt. 19. 11:32
 10/15 Yoda m. ***** válasza:
35%

Na igen...Kedves Kérdező!

Igaz, hogy nem vagyok fiatal lány... (őket várod válaszolni, gondolom), de véleményem nekem is lehet. Íme:

Mi is lenne akkor a helyénvaló? Teszi fel a kérdést 9-es.

Hááát... normál körülmények fennállása esetén... minden valamire való - építő jellegű - emberi kapcsolat a kölcsönösségre és az egyen-rangúságra alapozódik. Szerintem. És akkor lehet gyümölcsöző mindkét félre nézne. Ám, ha NEM egyenrangú egy kapcsolat, akkor amíg az egyik fél jól jár, addig a másik fél meg kevésbé. Például torzul a személyisége. Az én-kèpe. (Persze, lehet ezt is játszani.)

Ám... Nincs olyan, hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon.

Csak talán a mesékben...

Az ERŐ legyen Veletek!

2020. okt. 19. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!