Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az fetisizmus, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferenc70 kérdése:

Szerintetek az fetisizmus, ha a nagyon tág hüvelyű nők, nagy látványos, kicsit sötétebb színű puncival, nagy kis szeméremajkakkal esetleg nagy csiklóval vonzanak? Izgalommal tölt el, ha az öklöm síkosítószerrel becsúszik egy punciba.

Figyelt kérdés
tegnap 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem fetisisztmus, mert p.ncira gerjedsz nem tárgyakra, vagy külön testrészekre.

Ettől még azé' eléggé leszűkíted mit szeretnél :D

tegnap 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Eddig két partneremmel ment a fisting, egyiknek sem volt sem sötétebb a p.ncija, s a szeméremajkaik is normálisak voltak, s a csiklójuk sem volt extra nagy. Kívülről semmiben sem különböztek másoktól csak extrán el tudták magukat engedni.
tegnap 17:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy halottam valakitől, hogy bármely testrészre extrém módon rákattanni már fetisizmusnak számít, úgy a nagy mellek, vagy a kicsik, pl a hosszú kiálló mellbimbók, a láb stb. Ezért gondoltam, hogy fétis lehet a nagy leffentyűs punci is vagy a nagy csikló.
tegnap 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 a szó eredeti értelmében ez nem fetisizmus, csak preferencia, vágy. Sokan keverik a fogalmakat, ha szexuálisan kedvel valamit akkor máris fetisizmusnak hívják, pedig nem feltétlenül az.
tegnap 17:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Hasonlóra gondoltam [link]
tegnap 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen punci IS!!! nagyon szép.
tegnap 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!