Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy ilyen sokat késik egy menstruáció?

Figyelt kérdés
Párommal kb 3 hete együtt voltunk, lényeg ami lényeg, a kezemre került egy kis előváladék, és nem emlékszek pontosan hogy mikor, de lenyúltam neki a kezemmel, nem hatoltam be az ujjaimmal, viszont úgymondhatni simogattam. lassan 10 napja késik neki, lesz most 2 versenye, és elég sokat stresszel rájuk, valamint azt mondja hogy ez most biztos kimarad, és hogy nincs szükség terhességi tesztre, mert ő ebben biztos, hogy ez a hónap kimarad, kövibe pedig megjön

tegnap 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális a stressz miatt ha késik a menzesz. Nekem is volt olyan, hogy sokat kellett rá várjak. Esetleg ha nagyon stresszelsz kérd meg, hogy csináljon egy tesztet, csak hogy megnyugodj.
tegnap 17:03
 2/10 A kérdező kommentje:
az is normális, hogy a mai hónap kimarad, és csak a kövi jön meg?
tegnap 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyen nyugi. A ciklus ezerféle okból késhet, az emberi szervezet nem robot, nem automata hanem egy élő, organikus szervezet. Egy biztos, ennyitől 110% hogy NEM terhes!
tegnap 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#2 igen előfordul ilyen. Nem mindig dolgozik teljes mértékben mindkét petefészek, ilyenkor ki tud maradni 1-1 ciklus.

Ismerek olyan nőt akinek 6 hónapig nem jött meg. Vizsgálatról-vizsgálatra járt, de lényeges problémát nem tudtak kimutatni. Végül helyrebillent a ciklusa, s évekkel később (na nem egyszerre :) szült 3 egészséges gyermeket.

tegnap 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, viszont nálunk pont az lenne a cél, hogy ne legyen terhesség..
tegnap 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:

A menzesz pontosságát nagyjából millió dolog befolyásolja hónapról hónapra. Azt írod elég stresszes időszakot él most, nos ez simán elég lehet ahhoz, hogy kitolódjon/kimaradjon a vérzése. Az előváladékos simitől kb mikroszkopikus az esély a terhességre, de hát az ördög sosem alszik, és a gyk a tanúja hogy naponta történhetnek csodák…

Az kedves lenne a párodtól, ha rászánná azt a pár percet meg párszáz forintot (bár te is megveheted bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában), hogy elvégezzen egy tesztet, csak hogy teljesen megnyugodhass.

tegnap 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:

#5 igen, értettem. Ama ismerősöm sem volt az amikor 6 hónapig nem jött meg neki :)

Ha nem volt behatolás óvszer nélkül akkor a párod sem az nyugi.

tegnap 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Én se nagyon értem, miért nem tesztel, nem telik kb. semmibe. De nem valószínű, hogy ennyitől teherbe esett volna, főleg, ha máskor is voltak szabálytalanságok a ciklusában stressz miatt.
tegnap 17:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Eddig csak 1x volt, hogy kimaradt egy hónap, egy pár évvel ezelőtt
tegnap 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9 s akkor terhes volt? Na látod! A ciklusa ingadozását a nőgyógyászának kellene megnéznie.

S jól írták fent, ha ennyire rá vagytok parázva akkor vegyetek egy tesztet, 1-2 ezer Ft és nyugodtabban alszotok :)

tegnap 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!