Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha fiatal nőként lassan beleőrülök a szexmentes kapcsolatomba?
Figyelt kérdés
Fiatal, egészséges nő vagyok, a párom 15 évvel idősebb, de csak a munkája érdekli, már 4 hónapja le se feküdt velem, ott se alhattam nála.
Úgy érzem, lassan besavanyodok, semmihez sincs kedvem ez miatt és már elegem van, hogy itt tartok 27 évesen.
Mit tehetnék? Ismerkedés eddig is csak nehezen jött össze.
2021. márc. 11. 22:42
11/26 anonim válasza:
Szakíts. Ettől bármi más jobb, hidd el, tudom.
12/26 anonim válasza:
Gondolom a pénze azért jól jön.
13/26 anonim válasza:
Szakíts vele. Ne vesztegesd az idődet rá, mert jobbat és többet érdemelsz! Neked is jár a boldog, kiegyensúlyozott szexuális élet. Ha ennyire önző, hogy nem képes tenni érted, akkor igazából nem is kérdés, mit kell tenni...
14/26 anonim válasza:
Mondjuk szakíts és keress egy korban és szexuális igényben hozzád illő párt.
15/26 anonim válasza:
Legyen jobb a külsőd, adj magadra, és akkor nem csak ilyeneknek fogsz kelleni!
16/26 anonim válasza:
Nem kellett volna osszejonnod egy majdnem apad koru emberrel :)
17/26 anonim válasza:
27 es 42 az nem apad koru ember, nemaaa komolyan. :)
ott valami mas problema van.
18/26 anonim válasza:
“ majdnem apad koru ember”
Szovegertesre ragyurhatnal.
19/26 anonim válasza:
"Ebbe bele se kellett volna menni, gyakorlatilag az apád lehetne"
ezen mit ertettem rosszul?
20/26 anonim válasza:
...
Amit te ertettel: apad koru ember
Amit en irtam: majdnem apad koru ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!