Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy péniszméret bizonyítás?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam mivel itt mindenkinek olyan nagy farka van, kéne csinálni egy "versenyt" és egy előre megadott oldalra minden gyakoris pasi feltöltene egy képet a farkáról vonalzóval együtt, valamint ugyanazon a képen lenne egy papír a gyakoris felhasználónevével. Aztán moderálnánk, a valós képeket alapul véve csinálnánk egy statisztikát.#péniszméret #Gyakoris fasz
2021. márc. 7. 01:58
31/38 A kérdező kommentje:
Úgy tudom azért kell a szemérem csontig mérni mert az állandó. Ha hízik/fogy az ember akkor viszont változna. Ezzel a módszerrel próbálják elérni hogy adott embernél mindig ugyanazt adja a mérés.
2021. márc. 7. 17:39
32/38 anonim válasza:
S azt eláruljátok hogy mi a francért méregetitek? Egy nő sem fogja megkérdezni mekkorád van. Amikor eljutsz odáig akkor vagy tudod használni, vagy nem. Lemérheted 100 féle metodikával akkor sem lesz sem kisebb, sem nagyobb, akkora van amekkora odanőtt.
33/38 A kérdező kommentje:
Hát én kíváncsiságból méregettem tini koromban amikor elkezdett nőni. Azért jó érzés volt hogy egy két hét alatt nőtt egy centit. Aztán persze nem nőtt tovább, én is le szoktam róla.
2021. márc. 8. 01:55
34/38 anonim válasza:
A gyakorihoz hasonló oldalakon, ahol a felhasználók többsége eleve név nélkül válaszolgat, egy ilyen kezdeményezés kissé értelmetlen, illetve a megvalósítása is nehézkes lenne. Fórumon, mármint szexuális tematikájún persze, viszont már láttam ilyet, hogy a férfiaknak regisztációkor fényképpel kellett igazolniuk magukat. A felhasználónevük mellett pedig a farokméretük is fel volt tüntetve, hogy később ne tudjon senki kamuzni ezzel kapcsolatosan. :)
35/38 anonim válasza:
Részemről mehet a mérés,vonalzót mellé teszek,akár a farlamra vagy egy papírra félírom a felhasználónevem hogy hiteles legyen.
Legutóbb mikor kitettem egy óvszeres kérdést a nagy méretem miatt akkor mindenki azt mondta hogy kamu,így tudnám bizonyítani. A legértelmetlenebb dolog valótlan nagy pénisszel menőzni,ezért is fájt mikor azzal vádoltak hogy kamuzom,így legalább bizonyitanám,és a kamus meg lebukna.
36/38 anonim válasza:
35 Kinek akarod bebizonyítani, hogy nagy a farkad?? Egy csomó ismeretlennek az interneten? Lefogadom, hogy azt az óvszeres kérdést is csak azért raktad fel, hogy a méreteddel dicsekedjél. Gondolod, hogy a legértelmetlenebb dolog valótlan nagy pénisszel menőzni, és azt nem godolod, hogy értelmetlen akármilyen pénisszel menőzni? Szerinted valakit érdekel a péniszed? Akkor pl bérelhetsz valahol egy óriásplakátot és kirakhatod oda, ha ennyire büszke vagy rá. A péniszed nem sok munka és kitartás eredménye, simán csak vele születtél. Erre büszkének lenni egy kicsit szánalmas.
37/38 anonim válasza:
Sapienti sat.
Két és félezer évvel ezelőtt ezt mondták a rómaiak. A világ sokat változott azóta, de az emberek nem...
38/38 anonim válasza:
nekem 18cm hosszu, es a kerulete 16cm. nem voltam meg massal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!