Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagy péniszméret bizonyítás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy péniszméret bizonyítás?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam mivel itt mindenkinek olyan nagy farka van, kéne csinálni egy "versenyt" és egy előre megadott oldalra minden gyakoris pasi feltöltene egy képet a farkáról vonalzóval együtt, valamint ugyanazon a képen lenne egy papír a gyakoris felhasználónevével. Aztán moderálnánk, a valós képeket alapul véve csinálnánk egy statisztikát.

#péniszméret #Gyakoris fasz
2021. márc. 7. 01:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%
Hogyne lehetne kamuzni? Aki akarja, azt is megfotosoppolja vagy netről szedett képet tol fel.
2021. márc. 7. 02:38
 12/38 anonim ***** válasza:
87%

Srác, akit nem érdekel mások farka: Mekkora farkatok?

Öhm, oké... :D

2021. márc. 7. 02:39
 13/38 anonim ***** válasza:
79%
#7 nem csak itt, mindenhol gyakorlat a dickpick-ek küldözgetése, sőt külföldön is. A messenger elsősorban pont ezért vezeti be (lehet már nálunk is bevezették) azt hogy ha olyan személytől kapsz üzenetet aki nem ismerősöd akkor a csatolt kép pixelesítve jelenik meg mindaddig amíg rá nem kattintasz. Így a "megcsodálása" nélkül tudja a felhasználó törölni/tiltani a feladót.
 14/38 A kérdező kommentje:

9es :

Az hogy a hivatalos technikával méri mindenki.

Értem én hogy elvileg meg lehetne photoshopolni de szerintem az már bőven meghaladja az itteni pasik képességeit.

15/38 A kérdező kommentje:
A netről szedett képre meg pláne nehéz lenne valosághűen rátenni ps-ben egy cetlit a kézzel írt felhasználó névvel.
2021. márc. 7. 02:41
 16/38 anonim ***** válasza:
51%

"Az hogy a hivatalos technikával méri mindenki."

Mutass már valami szabványt arról, hogy milyen a hivatalos technika.

"Értem én hogy elvileg meg lehetne photoshopolni de szerintem az már bőven meghaladja az itteni pasik képességeit."

Aham. Szóval, a képességeikkel tisztában vagy, de a péniszméretükkel nem.

"A netről szedett képre meg pláne nehéz lenne valosághűen rátenni ps-ben egy cetlit a kézzel írt felhasználó névvel."

Igazából pofonegyszerű.

2021. márc. 7. 02:55
 17/38 A kérdező kommentje:

Hivatalosan így kell mérni:

[link]

Privátban küldök képet, légyszi photoshopold már meg...

Nyilván elhiszem hogy van itt egy két ember aki meg tudja csinálni, köztük akár én is, de ez 10ből mondjuk 1et jelent max.

2021. márc. 7. 03:32
 18/38 anonim ***** válasza:
51%
De, ez mitől hivatalos? :D Ha így mérem, akkor még nagyobb a farkam. Felülről mérve meg kisebb, mert a hasam is foglal helyet. Akkor bocs, mégsem 17 centisem van.
2021. márc. 7. 03:42
 19/38 anonim ***** válasza:
69%
Fiúk, nőként mondom,hogy sosem annyi,az amennyi. Nem,hogy itt,de még az életben is hazudnak.Én egyet sem mértem,de van szemem és tudom,hogy kb mennyi az a 10 centi. A mi attól talán egy picit több,az még nem 18
2021. márc. 7. 05:30
 20/38 anonim ***** válasza:
67%
A pasimnak 13cm és nagyon jó számomra.
2021. márc. 7. 05:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!