Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy péniszméret bizonyítás?
Amúgy nem vagyok homoszexuális, ne aggódjatok. Csak megláttam már az ötezredik pénisz méret kérdést és kíváncsi lettem mennyire lennének bátrak a gyakoris pasik.
De mint pl 2es is mondta, nem fotózza le, de akkor úgysem derül ki hogy igazat mondott e.
Egyébként az enyém 15-17 között változik fáradtságtól függően, de érdekes módon én ha kérdezi egy csaj, 15ot mondok, és arra gondolok hogy majd max "pozitívan csalódik" ( már ha észre tudja venni a különbséget 15-17 kötött 😀
Ügyes trükk a phaszképek gyűjtögetésére, de nem kell ennyit variálnod. A nethuszárok elküldik azt maguktól is ha azt hiszik nő vagy 😤
Aki meg nem az, az meg nem küldi el akkor sem ha kérik, élőben szereti használni nem fotózgatni. S pont letojja mit mondanak mások, tudja hogy nem a mérettől függ a jó szex. Had hetvenkedjenek mekkora van nekik, annál jobb minél többen mondják. Annál jobban erősödik a nőkben ama érzet, hogy atya ég mennyi idióta - s felértékelődik aki semmi mást nem tud, csak szimplán normális.
Igen, nem fotózom le és nem derül ki. Mármint, ismeretleneknek. Nem igazán van benne késztetés, hogy ezt bárkinek is bizonyítsam. Elég, ha én tudom és az, akinek köze lesz hozzá. Nem hiszem, hogy bármikor is betámadna innét egy csaj, hogy a farkam akarja látni. Értelemszerűen, egy értelmes nő nem így indít.
Egyszerűen írj ki egy szavazást, ahol a centiket lehet jelölgetni és ennyi. Páran biztos kamuznak, de azok trükköznének a képekkel is.
Hát a szavazás nem rossz ötlet, de itt inkább arra vagyok kíváncsi hogy ha a pénisz méret hitelesen mérhetővé válik, akkor hányan vállalják. Mint látható eddig senki sem.
Pedig állítólag a gyakoris pasik minden csajt pénisz képekkel bombáznak 🙂
Mitől lesz a péniszméret hitelesen mérhető? Mutatnál valami szabványt a hitelesítésről? :D
Egyébként vállalom, ha megéri. Tényleg. Van az a pénz, amiért vonalzóval fotózgatom a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!