Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szoktatok még a rosszlányokal szexelni? Manapság már csak a lúzerek csinálják? 22 l
Már egyre kevesebb és egyre népszerűtlenebb a rosszlányokal való szex?
Hiszen már egyre könnyebb rá venni a sima csajokat a szexre már csak a hülye nem talál magának szexpartnert?
Tényleg csak a lúzerek szoktak már csak rosszlányok szexelni?
Vagy még mindig olyan népszerű mint a 2010-es években volt hogy csörgött éjjel nappal a lányok telefonja?
Manapság már egyre kevesebb ember szexel rosszlányokal?
42!
Miután masszőrhöz megyek először, akiknek ugye nem tehetem be, maximum az első erotikus élményem lesz vele, de én úgy gondolom, fokozatosan kell haladni, miután nem tudom, hogy egy nő érintése/kényeztetése milyen ingereket váltana ki belőlem, nem is zeretnék szexpartnerhez menni, mert ha öt perc alatt eldurranok, a többségnél nincs masodik durrantási lehetőség.
A masszőz csajoknál sincs ugyan, de ott önmagában a massázs rész is kitesz 15-20 percet, tehát nem is az lesz a vége, hogy öt perc es durranok, hanem tényleg sok minden történik abban az egy órában, amire benevezek. Ha tapasztaltabb leszek, nyilván ellátogatok majd szexpartnerekhz is, de egyelőre szvsz még nincs itt az ideje.
Én úgy szoktam, hogy kinézek egy lányt a beszamolok.hu -n.
Épp milyenre támad kedvem; pici, 42 kilós kis 19 éves, vagy dögös, esetleg nagymellű.
Végigolvasom az értékeléseket: ha ezek jók, akkor nagyon már nem érhet negatív meglepetés.
Általában 16-20e Ft egy óra. Rövidebb időre nem szoktam menni.
Kedvesen, tisztelettudóan bánok velük, de elveszem azt, amiért fizettem. :)
46 éves vagyok egyébként, magas, jóképű, de egyszerűen tetszik az, hogy itt bármilyen lányt választhatok, és -a leírt lehetőségek közül- bármit csinálhatok vele.. szájba élvezés, anál. :)
Majdnem 20 éve járok lányokhoz, bár csak félévente egyszer. AMikor épp rámjön, hogy most kellene valami új dolog. :)
Nem vettem észre, hogy változott volna bármi is a kínálatban.
(Max. az, hogy már olyan lányokat húzok a farkamra, akik akkor születtek amikor kezdtem a lányokhoz járást.)
Most a covid miatt esett vissza a forgalom.
45!
43-as vagyok
En a rosszlányokon szoktam nézelődni, számomra a beszi átláthatatlan, plusz csomó értékelést nem is enged elolvasni (Nyilván csinalnom kéne egy accountot plusz valamennyit fizetnem érte, de nekem nem ér meg annyit), pedig alapvetően egy jó elképzelés. Az a szerencse, hogy a lányok többsége megtalálható a beszin és a rosszlányokon is egyszerre :DD
Nagyszerű dolog ez a rosszlányos oldal. Kell ennél jobb? Kiválaszthatod azt a nőt, amelyikkel szexelni akarsz és szinte még csak beszélgetned sem kell vele. Nincsennek folosleges dolgok, mozi vacsora, csak odamész, fizetsz és szexeltek, ha tetszett legközelebb is visszamész hozzá.
Csak sajnos már szinte mindenki lehet prostituált, a legalja nők is hirdetnek és nagyon sok a kamuzós lehúzós nő, és szépek is nagyon ritkán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!