Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szoktatok még a rosszlányokal szexelni? Manapság már csak a lúzerek csinálják? 22 l
Már egyre kevesebb és egyre népszerűtlenebb a rosszlányokal való szex?
Hiszen már egyre könnyebb rá venni a sima csajokat a szexre már csak a hülye nem talál magának szexpartnert?
Tényleg csak a lúzerek szoktak már csak rosszlányok szexelni?
Vagy még mindig olyan népszerű mint a 2010-es években volt hogy csörgött éjjel nappal a lányok telefonja?
Manapság már egyre kevesebb ember szexel rosszlányokal?
Ja meg hát a covidról nem is beszélve.
10-es voltam
Néha szoktam újítani, de inkább a bevált lányokhoz jarok vissza.
Az új lanyok mindíg lutrik. Ha nincs lehetőség értékelni, akkor nem is keresem, mert ha lehúzós, átverős nem tudom jelezni a többieknek h ne szívják meg ők is. Persze lehet h jó, de akkor neki is érdeke, hogy dicsérjék és több vendég legyen.
Mit jelent, hogy lehúzós átverős?
Mivel tud átverni? Többet kér vagy nem enged bizonyos dolgokat?
Álomvilágban él a kérdező. A férfiak kis százalékának egyre könnyebb alkalmira kapni lányokat. Az összes többinek viszont egyre nehezebb.
Én rettentően félek attól, hogy lassan eljutunk oda, hogy még pénzért sem lesz hajlandó lefeküdni velem egy nő sem.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!