Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk szoktatok még a rosszlány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szoktatok még a rosszlányokal szexelni? Manapság már csak a lúzerek csinálják? 22 l

Figyelt kérdés

Már egyre kevesebb és egyre népszerűtlenebb a rosszlányokal való szex?

Hiszen már egyre könnyebb rá venni a sima csajokat a szexre már csak a hülye nem talál magának szexpartnert?

Tényleg csak a lúzerek szoktak már csak rosszlányok szexelni?

Vagy még mindig olyan népszerű mint a 2010-es években volt hogy csörgött éjjel nappal a lányok telefonja?

Manapság már egyre kevesebb ember szexel rosszlányokal?

2021. márc. 6. 08:53
1 2 3 4 5 6
 21/52 Fequez ***** válasza:
97%

Szia Lapocka!

Már várom, hogy mikor térsz ki a shemale pasikra, illetve Christian xxx-re.

Amúgy, kedves válaszolók, a kérdező egy troll.

2021. márc. 7. 07:59
 22/52 anonim ***** válasza:
95%

#21 Egy nappal korábbi kérdésénél csinálta azt is. Jelentettem, de még nem törölték.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2021. márc. 7. 08:33
 23/52 anonim ***** válasza:
95%

Tapasztalat. A mai 25-től a lányoknak nagyok az igényei.

Legyen sok pénzed, szép nagy lakásod, vagány autód.

Sokszor elküldtek a Kanyámba mert nincs jogsim. Eleve autóm sincs. Amikor beszélgetésre került sor online és kiderült saját önkormányzati lakosom van (nem saját vásárolt ház) ment a tiltás. Mivel apám lelepett több milliós adossaggal a nyakamba varrva ugyancsak tiltás lett az eredmény mert luxust nem tudnék nyújtani. Csak virág, csoki, otthoni gyertya fényes vacsora kisebb ajándék de kell a "f@sznak" ez.

Ezt főként ismerkedés párkapcsolat kialakitas miatt szerettem volna nem egyéjszakasra. Sajnos igen LÚZER vagyok. De nem annyira hogy prostihoz forduljak. Ehhez nem lenne gyomrom. Pedig sokan azt mondták (most vagyok 35) az elmúlt 10 évben (igen 25 éves koromtól) meg pasik is - haveri köröm haverjai (nem homokosok) - semmi baj velem, jokepü kölyök vagyok. Ott a probléma hogy őszinte vagyok. Hazudni kell a lányoknak fűt fât ígérni, és nyitják is a lábukat. Igen LÚZER vagyok mert nem vagyok rá képes.

Aztán kicsit fordult a kocka. Jött egy lehetőség kinn élek Németországban. Néha ismerkedem anotalkon, random jelölnek snapchaten. Sokszor küldök képet (nem nude és dickpic) csupán szelfit. Némelyik kisminkelt, "tulfejlett" lányról a korát se lehet megsaccolni és kérdik mit csinálok és mint kiderül hogy külföldön élek van megtakaritâs szinte nem vicc az összes 12-től éves kiskanytól 30ig az összes a f@szom leszopná. De ez se kell mert igen, egy igazi LÚZER vagyok. Ilyen áron nem kell semmi. 19 éves korom óta egyedül vagyok minden szülői segítség nélkül. Mert LÚZER vagyok és ezt hallom közel 15 éve. Nincs millás ház autó, a telefonom is átlagos tehát nem ujkategorias iPhone...de a pénzt amit megtakaritok nem költöm érzelemmentes 15 percre mert van lelkiigényem.

Igen. Ilyenek vagyunk (mint én) LUZEREK. /de prosti soha - és itt kérek minden prostitól elnézést/

2021. márc. 7. 08:36
 24/52 anonim ***** válasza:
78%
Olyan lánnyal eleve szóba se állok, aki a "rosszlányokkal"-t egy k-val írja. Nem baj, ha nem tökéletes helyesíró, de egy alapvető értelmi szint elvárás nálam.
2021. márc. 7. 08:39
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha te most 22 éves vagy, ráadásul lány, honnét tudod, milyen volt az iparág 10 éve?
2021. márc. 7. 10:01
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

23-as:

ismerős a helyzet. Nekem is csak albim van 30 évesen, kocsim nincs, mert céges busz bevisz a munkahelyre. A lányok 90%-a ezek után nem is folytatja a dolgot.

Én azt szoktam, hogy 2 hetente elmegyek egy már jól ismert rosszlányhoz és ott minden benne van az árban. Masszázs, szopás, anál stb.

2021. márc. 7. 10:02
 27/52 anonim ***** válasza:
95%
Én is olyan vagyok, aki átlagosan él, van autóm, jogsim, de albérletben lakom. Tehát luxust nem tudnék nyújtani. Viszont csoki, virág, romantikus vacsora, ilyesmi kinek kell? Úgy látszik ez lúzerság, de akkor lúzer vagyok. Pedig tudok szeretni és a lány boldogságát is előrébb helyezem a sajátomnál. De sajnos a többségnek nem ez számít, hanem a luxus élet. Tisztelet a kevés kivételnek!
2021. márc. 7. 10:22
 28/52 anonim ***** válasza:
34%

"és a lány boldogságát is előrébb helyezem a sajátomnál"

Itt a baj. A saját boldogságodnál semmi nem fontosabb, tanulj meg egyedül szingliként boldognak lenni, foglald le magad, keress új hobbit stb és ha ez összejön akkor lesz olyan kisugárzásod ami vonzza a nőket. Az önsajnálattal egyiken se mentek semmire. Vannak normális értékes és nem anyagias lányok, de erre egyik se lesz kíváncsi hogy sajnáltatod magad.

2021. márc. 7. 10:30
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok.

Ebbe mi volt a sajnáltatás?

Mert én nem találom.

2021. márc. 7. 10:33
 30/52 anonim ***** válasza:
Nem csak neked írtam, csak kiemeltem ezt a mondatot mert feltűnően nagy butaságnak tűnt.
2021. márc. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!