Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szoktatok még a rosszlányokal szexelni? Manapság már csak a lúzerek csinálják? 22 l
Már egyre kevesebb és egyre népszerűtlenebb a rosszlányokal való szex?
Hiszen már egyre könnyebb rá venni a sima csajokat a szexre már csak a hülye nem talál magának szexpartnert?
Tényleg csak a lúzerek szoktak már csak rosszlányok szexelni?
Vagy még mindig olyan népszerű mint a 2010-es években volt hogy csörgött éjjel nappal a lányok telefonja?
Manapság már egyre kevesebb ember szexel rosszlányokal?
Én néha szoktam, bár itt a környékbe kevés rossz lány van. Viszont van egy lány barátom aki szokta magát hirdetni olykor, de ő hozzá én mehetek bármikor szinte. Akkor is amikor inaktív. Őt egyébként nem ott ismertem meg.
De amúgy ha felkerül egy két szexibb lány a lányosba akkor általában kipróbálom. :) Eddig egyébként 23 lányt próbáltam ki rosszlányokról. De itt a környékbe tényelegesen egyszerre maximum 4-5 hirdető van.
"egyre könnyebb rá venni a sima csajokat"
Nem tapasztaltam. Menő srácoknak lehet, de azoknak eleve nem kellett a fizetős. Lúzer vagyok. Nem tagadom.
"olyan népszerű mint a 2010-es években volt"
Nem tudom mi volt 10 éve. Most kb 2000 lány van az oldalon. És nem tudom h a kereslet mekkora.
Mondjuk én inkább utcalányokhoz szeretek menni.
Meg most tombol a járvány. Ezt is vedd figyelembe.
Én lassan 2 éve csak rosszlányokkal szexelek. Nem, nem vagyok lúzer. Csúnya sem vagyok, csajozni is tudok. Csak nem mozdulok ki, baráti köröm is eltávolodott egymástól, így nincs kivel úgymond csajoznom. Így maradt ez. De közöttük is akadt olyan, akinek bejöttem és tartjuk a kapcsolatot meg hát félárat kért csak tőlem. Annak lúzerság, aki nem is lenne képes csajozni, csak rosszlányozni.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!