Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk szoktatok még a rosszlány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szoktatok még a rosszlányokal szexelni? Manapság már csak a lúzerek csinálják? 22 l

Figyelt kérdés

Már egyre kevesebb és egyre népszerűtlenebb a rosszlányokal való szex?

Hiszen már egyre könnyebb rá venni a sima csajokat a szexre már csak a hülye nem talál magának szexpartnert?

Tényleg csak a lúzerek szoktak már csak rosszlányok szexelni?

Vagy még mindig olyan népszerű mint a 2010-es években volt hogy csörgött éjjel nappal a lányok telefonja?

Manapság már egyre kevesebb ember szexel rosszlányokal?

2021. márc. 6. 08:53
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

27 vagyok még mindig.

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Kijavítom magam, megtennék mindent azért, hogy boldog legyen.

2021. márc. 7. 10:43
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind szép és jó de ismered is már ezt a személyt? Vagy csak általánosságban ha majd találsz egy lányt? És a te boldogságodért ki fog tenni? Legyél önző, legalábbis amíg egyedül vagy, ráérsz majd mások boldogságát a sajátod elé helyezni majd ha feleséged és gyereked lesz. Addig nincs értelme. Erre próbáltam rávilágítani.
2021. márc. 7. 10:46
 33/52 anonim ***** válasza:

Ezt általánosságban írtam, mert ha volt barátnőm, akit szerettem, akkor én megtettem minden tőlem telhetőt a boldogságáért és ha megtalálnám az igazit, sem lenne ez másképp. Nyilván most a saját boldogságom a legfontosabb szingliként és amióta szakítottam a barátnőmmel egy éve, azóta találtam magamnak új hobbit is, elkeztdem keményen edzeni, hogy bizonyítsak magamnak és majd ha látja esetleg a képeket akkor majd gondolja, hogy mit veszített.

27 voltam

2021. márc. 7. 10:51
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Na ez így már alakul, bár azt nem értem hogy miért akarod az exedet lenyűgözni, majd találsz egy másik lányt aki jobban értékel,de csak akkor akarj bárkit boldoggá tenni vagy lenyűgözni, ha tényleg megismerted és kiérdemelte a szeretetedet. Ha magadtól adod oda azt nem sokan fogják értékelni. Remélem nem veszed kötekedésnek, csak gondoltam leíron hátha elgondolkodsz egy kicsit.
2021. márc. 7. 10:58
 35/52 anonim ***** válasza:
Én értem, nem az az elsődleges célom, hogy őt nyűgözzem le, hanem saját magamat. Majd találok egy másik lányt, így van.
2021. márc. 7. 11:06
 36/52 anonim ***** válasza:
93%
Jaj mar megint lapocka az? Uram irgalmazz :D
2021. márc. 7. 16:21
 37/52 anonim ***** válasza:
94%
En fogok majd menni mindenképp, igaz , először csak masszazs lanyokhoz, nem akarok sietni. De igen, én is hasonló lúzer vagyok, mint amit a kedves kérdező felvázolt. Nem mondom, hogy soha nem lehet(ett volna) nőm, de van egy ízlésem, azon belül egy szint, ami alá nem megyek. A rosszlanyokon én válogatok, és pénzügyileg is sokkal jobban megéri, mint tízezreket kidobni egy szép csitrire, akihez örülök ha a fentebb vázolt pénzösszeg elköltése után hozzáérhetek egyáltalán. 18/F
2021. márc. 7. 22:16
 38/52 anonim ***** válasza:
91%
* tízezreket kidobni a plázapicsa, rengeteg elvárássaal teli, fejfájós, flegma csitrikre
2021. márc. 7. 22:17
 39/52 anonim ***** válasza:
69%
18F??? Nagyon fiatal vagy még ehhez a besavanyodott lúzer szöveghez.
2021. márc. 7. 22:23
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
39 !Fiatal vagyok, ez tény, de abban a kontextusban, amit a kérdező felvázolt, végül is én is lúzernak számítok, hiszen én is igénybe fogom venni a rosszlányok szolgáltatásait, mert muszáj, hogy végre érjen engem valami másfajta inger a f@szverésen kívül egyrészt, másrészt pedig még egyszer mondom, nehéz manapság a szép lányoknak megfelelni, hiszen a külsőm nekik egy darab szarral ér fel, illetve a péntárcám is vékony, miután a faterom nem menő vállalkozó Audival a segge alatt, illetve nem is Monacoi család sarja vagyok. (persze a hibák nagyrészt bennem vannak, ezt is alá írom). Az önbizalomhiányos ronda lánykák pedig nagyon kedvesek, meg minden, de nem fogok csak azért olyanokat felszedni, hogy elmondhassam magamról, hogy van valakim.
2021. márc. 7. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!