Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a 2. nő mondja a 13 cm-re, hogy pici (ettől függetlenül beveszi), biztos, hogy igaz ez a kis átlag?!
Figyelt kérdés
Szerencsére nem találkoztam sok farokkal az öltözőkben sok-sok évvel ezelőtt, de mintha mind nagyobbnak tűnt volna az enyémnél. Ezért számomra természetes is, hogy az enyém kicsi, főleg, hogy az évek alatt 2 cm-t össze is ment, de alig észrevehető.2021. febr. 25. 19:04
11/20 anonim válasza:
Ha van kibe dugnod, miért kérdés ez? Keress tartósabb kapcsolatot, az eszed is megjön, és a vonalzót is dobhatod.
14/20 anonim válasza:
#13 Feletted linkeltem a diagramot miszerint átlagos!
15/20 anonim válasza:
mondjuk az egy angol kutatás eredméye szóval lehet h idehaza nagyobb az átlag
16/20 anonim válasza:
Nekik kicsi volt, majd lessz olyan akinek nem az
17/20 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy igaz lehet az a diagram, mert ezalapján az én 16 centim már hatalmas, átlag felettinek számít. Valójában még egy lány sem ijedt meg tőle, azt se mondták, hogy kicsi, de simán bement a legtöbb csajnak. Szerintem nálunk ez az átlag.
18/20 anonim válasza:
Az egy egyetemi kutatás. Függetlenül ellenörzött és publikált. Elég megbízhatónak mondanám.
19/20 anonim válasza:
Londonban sztár lennél :-)
(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞
Már értem miért megy annyi magyar Angliába dolgozni.
( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )
20/20 A kérdező kommentje:
Ez a kérdésben írt 2. nő bevallotta, hogy az enyém volt a legkisebb, miközben eddig 7-8 pasival volt előttem. Tehát egy random (?) 8-9 férfi listáján a 13 cm-em a legkisebb.
2021. márc. 1. 19:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!