Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a 2. nő mondja a 13 cm-re, hogy pici (ettől függetlenül beveszi), biztos, hogy igaz ez a kis átlag?!
Figyelt kérdés
Szerencsére nem találkoztam sok farokkal az öltözőkben sok-sok évvel ezelőtt, de mintha mind nagyobbnak tűnt volna az enyémnél. Ezért számomra természetes is, hogy az enyém kicsi, főleg, hogy az évek alatt 2 cm-t össze is ment, de alig észrevehető.2021. febr. 25. 19:04
1/20 anonim válasza:
Az öltözőkben mindenki álló farokkal rohangált? Miféle öltöző volt az?
2/20 anonim válasza:
Nekem 14 cm a farkam, de szerintem átlagosnak mondható. Az az 1 cm eltérés, nem hinném, hogy nagy különbség lenne. Amúgy meg mit méregeted? Tedd már félre a komplexusokat és legyél férfi!
22F
3/20 anonim válasza:
Mi az hogy összement? Egy farok nem tud csak úgy összemenni. Ha híztál akkor igen, tűnhet kisebbnek, de ez nem derül ki a kérdésből.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem híztam, a vonalzó nem tévedett, tehát nem csak szemre látszódott a csökkenés. Amúgy el tudom képzelni, hogy kevesebb vér megy bele, és azért nem nagyobb.
2021. febr. 25. 19:39
5/20 anonim válasza:
De miért méregeted a farkadat felnőttként?
6/20 anonim válasza:
Én is le tudom úgy mérni, hogy mindig más méretet kapjak.
7/20 anonim válasza:
Felesleges méregetni, változtatni nem lehet rajta. De 13 cm nem hinném, hogy kicsi. Van akinek olyan mikropénisze van, hogy nagyítóval se látszik, az mit szóljon? Örülj, hogy neked legalább ekkora.
8/20 anonim válasza:
A 13 cm pont jó, főleg, ha vastagság is társul hozzá. ;)
9/20 anonim válasza:
Üzenem a kérdezőnek, hogy nem kérek privátot, és vastagság tekintetében sincs hiányom... :P
10/20 anonim válasza:
13 cm az az átlag alja, sok lánynak már nem elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!