Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy random idegen pasi felajánlaná nektek, hogy ha kiveritek a farkát, kaptok 10 millió forintot, kivernétek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 14:09
11/65 anonim válasza:
10
Ezzel azért óvatosan, hátha valami perverzzel kötöd az üzletet, és a mellbimbódba meg a kisajkaidba tesz kampót, úgy húz fel a plafonra, vagy rádszrik, és azt bele kell tömködnöd a puncidba meg a szádba. Ide is járnak ilyenek, akiknek erre áll a farkuk, ahelyett, hogy pszichológusnál töltenék azt az időt, amit itt.
12/65 anonim válasza:
Nem, de amúgy miért fizetne bárki is ennyire sok pénzt?
14/65 anonim válasza:
Ey fil is készült belőle cím:
Tisztességtelen ajánlat :D de 1000.000 lenne rá ha azt csinálhatok 1 héten keresztül az illetővel amit szeretnék :D
15/65 anonim válasza:
Tudod, van az a pénz 💸...ez erre is igaz.
16/65 anonim válasza:
ennyiert hetero fiukent is megtennem sracnak :D
17/65 anonim válasza:
es ezt mondom ugy hogy soha semmit nem csinaltam meg sraccal :D de talan meg kevesebbert is
18/65 anonim válasza:
Akinek van felesleges tízmillája, az nem olyan hülye hogy erre szórja a pénzt.
10 millióból elmész egy luxusnyaralásra, és veszel 2 luxusprostit akikkel azt csinálsz amit akarsz.
19/65 anonim válasza:
Mondjuk a 18 elég egyszerűen rámutatott arra, mennyire fikció ez a kérdés. Nem érdemes rajta filózni, mert ez a dilemma egész egyszerűen nem állna elő.
20/65 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy ki mit csinálna a 10 millával. Meg nem is az volt a kérdés, hogy miért adna ezért valaki 10 milliót. Tudom, hogy senki nem fizetne ezért 10 milliót, de most nem az a lényeg, hanem az, hogy megtennétek-e, vagy sem. Lányok válaszára voltam kíváncsi, nem srácokéra. Tudom, hogy még férfiként is kivernétek ennyi pénzért, de én a hölgyekre vagyok kíváncsi, elvégre nekik más a gondolatmenetük.
2021. febr. 11. 15:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!