Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy random idegen pasi felajánlaná nektek, hogy ha kiveritek a farkát, kaptok 10 millió forintot, kivernétek?
18at én írtam és lány vagyok.
Nem értem minek filózni egy képtelen szituáción.
De akkor megpróbálom komolyan venni a kérdést. Nem, nem tenném meg.
Eleve ha egy random idegen odajönne hozzám ilyennel, komplett idiótának nézném, eljátszanám hogy nem beszélek magyarul és otthagynám. Ez ugyanolyan dolog hogy nem ülök be idegenek mellé az autóban, ugyanígy ha egy idegen azt mondja hogy gyere verd ki a farkam aztán adok tízmillát, ugyanúgy nem.
De ha előre odaadná a pénzt, akkor sem. Nincs az a pénz. Az is lehet hogy felpofoznám aki ilyet ajánl.
22
De rohadt prűd és buta vagy. :D
Miért súgja azt valami hogy mire priviben befutnak az "ajánlatok" addigra már ezer forintra zsugorodik az ár? 😂
Ide vágó vicc. Pasi: Asszonyom dugna velem 1 milliárdért? Nő: hm, annyiért igen. Pasi: és egy ezresért? Nő: minek nézel te engem?! Pasi: hogy mi vagy már tisztáztuk, már csak az árról alkudozunk 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!