Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha egy random idegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy random idegen pasi felajánlaná nektek, hogy ha kiveritek a farkát, kaptok 10 millió forintot, kivernétek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
76%
még szép!
2021. febr. 11. 17:00
 42/65 anonim ***** válasza:
76%
Simán, gondolkodás nélkül. 😀
2021. febr. 11. 17:01
 43/65 anonim ***** válasza:
15%
Látod mennyi qrva van itt! Csak az összegnek kell stimmelni!
2021. febr. 11. 17:21
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
#40 Az úgy nem ér, férfiként könnyebb lenne prostinak lenni. A prostizó férfiak sokkal undorítóbb, megalázóbb, fájdalmasabb perverzebb dolgokat várnak el. Egy átlag férfi ha egy nő ronda is, könnyebben megdugja mint hog egy átlag nő kielégítse egy ronda pasi beteg fantáziáit. Meg kockázatosabb is nőként. Nem hogy a legtöbb nő nem lenne prosti, de nagyon kevés lehet aki nem menne tönkre lelkileg.
2021. febr. 11. 17:24
 45/65 anonim ***** válasza:
60%
Ja egymás után két igenlő válasz egyforma százalékú válaszadóktól egy perc különbséggel. Miért érzem azt hogy ugyanaz írta? Aki ráadásul igazából pasi aki bizonyítani akarja mekkora k*rvák a nők. Eleve ebbe a kategóriába a legtöbb választ pasik írják nőnek kiadva magukat.
2021. febr. 11. 17:30
 46/65 anonim ***** válasza:
30%

"Látod mennyi qrva van itt! Csak az összegnek kell stimmelni!"

Hát ez mindennel így van.

Munkával is.

Lennél utcaseprő 90 nettóért? Nyilván nem.

És havi 2 milláért? Annyiért simán.

Ennyi. Hagyjuk a sok álszenteskedő hülyeséget.

2021. febr. 11. 17:33
 47/65 anonim ***** válasza:
88%
Miért álszenteskednék egy anonim oldalon?
2021. febr. 11. 17:40
 48/65 anonim ***** válasza:
27%

#37 és #39

Vicces, hogy ez jön elő ilyenkor mindig ellenválaszként. Hogy te lennél-e meleg pénzért.

Csakhogy almát az almával. Itt a kérdésben sem arról van szó, hogy a nők kielégítenének-e egy nőt pénzért.

Másodszor.

"Én kevés nőt ismerek akikből kinézném hogy képes lenne bármiféle undorító alakkal dugni, ha az fizet."

Miért olvasni mindig ugyanazt ilyen kérdések felvetésében? Hogy "undorító, gusztustalan" férfival pénzért. Ki beszélt undorító férfiról?

Nem az volt a kérdés, hogy kivernéd-e egy sörhasas, kopaszodó, fogatlan, szemüveges, ragyás, izzadt férfinek 10 millióért, hanem csak egy férfinak.

Valószínűleg azért, mert ha fizetés kerül szóba, az látatlanban is leértékeli egy nő szemében a férfi külsejét. Hiszen "erre szorul rá", vagyis nem vonzó választás egy nőnek.

Ugyanaz a helyzet, minthogy ha egy férfi szűz, ódzkodnak tőle a nők. Mert minden nő a legjobbat akarja választani, és ebben az ismeretek hiányában más nők választása is befolyásolja tudat alatt (ha valakinél már átment a szigorú szűrőkön, akkor biztonságosabban nem nyúlok mellé vele), ezért is vonzóbbak ugyanazok a pasik párkapcsolatban, mint anélkül. Ha pedig szűz, az azt jelenti, hogy "valami baj" van vele, nekem sem kell akkor.

Ellenben egy nőnek a szüzesség épp ellentétes erejű a férfi számára - értékessé teszi.

Hiszen egy férfinél az az eredmény, ha meg tud győzni nőket szexre, és sikerül neki többekkel is, míg egy nőnél, mivel akármikor kaphat szexet, az a teljesítmény, ha nem élt vele.

2021. febr. 11. 18:20
 49/65 A kérdező kommentje:
Ez nem k*rvaság, ha ezt egy nő bevállalja. Hanem inkább azt nézem hülyének, aki nem. Nem 5 ezer forintról van szó.
2021. febr. 11. 18:22
 50/65 anonim ***** válasza:
97%

"Én kevés nőt ismerek akikből kinézném hogy képes lenne bármiféle undorító alakkal dugni, ha az fizet."

Ezt én írtam, de nem a kérdésre. Ha nem forgatnád ki a szavaimat az jó lenne. Ezt arra írtam hogy valaki azt állította hogy a legtöbb nő lenne prosti ha jól megfizetnék. És prostihoz viszont nem csak vonzó pasik járnak, hanem bárki. Kíváncsi voltam hogyha szerinte a legtöbb nő hagyná hogy pénzért bármit megtegyenek vele, akkor ő is hagyná e ugyanazt bárkinek.

2021. febr. 11. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!