Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfojtani, ha nagyon erős vágyat érzel Vki iránt, ha csak meglátod már ideges leszel,de nem lehet semmi köztetek?
Szerintem idő kérdése, nem lehetetlen a dolog. Nekem is volt hasonló, igaz, mi kis ideig randiztunk és le is feküdtünk, de hamar "friendzone"-olt, és kijelentette, hogy többet nem történhet köztünk semmi, ezért ő is egyfajta "elérhetetlen" pasi lett. Sokszor találkoztunk, volt, hogy majd' megőrjített, annyira le akartam vele feküdni, ő persze semmi jelét nem adta ennek, mindig elutasított. Egy idő után egyszerűen megszoktam a jelenlétét, és mióta új barátom van, már nem is izgat annyira, hogy újra "megkapjam". Persze még mindig jóképűnek tartom, és egy részem biztos le akar még vele feküdni, de sikerült egy tartható állapotra süllyesztenem ezt az érzést. Ma már ponthogy én utasítanám el őt!
Ha VALÓBAN elérhetetlen a pasi (mert szerintem hazugság ez a "semmi sem lehetetlen" dolog, igenis van, akit sosem kaphatsz meg), egyszerűen meg kell tanulnod viselkedni a közelében. Ha viszont úgy érzed, mégis lehet nála esélyed, érdemes bepróbálkozni nála! Persze ésszel, ne támadd le, mint egy vadállat.
"Ha azért írtad, mert nem mer kezdeményezni"
PONTOSAN!
Mert elcseszte azt a lehetőségét, amivel lehet, hogy a totális boldogságra talált volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!