Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet elfojtani, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfojtani, ha nagyon erős vágyat érzel Vki iránt, ha csak meglátod már ideges leszel,de nem lehet semmi köztetek?

Figyelt kérdés
Egy majdnem idegen férfiról van szó, amikor bent vagyok akkor szoktam látni, de nem vagyunk munkatarsak. Hetente 2-3 nap. Ha több napig nemlatom jobb a helyzet, aztán ha újra elobukkan, rám néz, vagy rám sem néz (már mindegy) meghalok a vágytól. És egyre nehezebben viselem. Nem fogok kezdeményezni, teljesen lehetetlen lenne a dolog mégha ő is így érezné(de szerintem nincs így) akkor is, 2 külön világ vagyunk. Én olyan csendesebb jó kislány típus, ő meg középponti alak, idősebb is kicsivel. Eszméletlenül vágyom rá, de ez már elviselhetetlen. Hogyan lépjek ezen túl?
2021. febr. 10. 22:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok, ő 40 körüli
2021. febr. 10. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Remélem hogy te vagy az a koleganőm akivel szemezek néha :D
2021. febr. 10. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz rajta tudni túllépni... elemezd a "problémád", hogy miért indít be, értsd meg magad. S látni fogod mik azok a személyiségjegyek, vagy éppen kire hasonlít a tudatalattidban ami miatt ennyire vonzódsz hozzá (mondjuk hogy egy "központi alakhoz", azaz erős kisugárzású, határozott, karakán Férfihez vonzódsz az érthető). Ha megvan a "problémád" (preferenciád) oka, akkor csak úgy tudsz rajta túllépni ha tudatosan keresed a hasonló férfiakat - majd a kutyaharapás szőrével.
2021. febr. 10. 22:41
 4/10 pilátus ***** válasza:
100%

Szerintem idő kérdése, nem lehetetlen a dolog. Nekem is volt hasonló, igaz, mi kis ideig randiztunk és le is feküdtünk, de hamar "friendzone"-olt, és kijelentette, hogy többet nem történhet köztünk semmi, ezért ő is egyfajta "elérhetetlen" pasi lett. Sokszor találkoztunk, volt, hogy majd' megőrjített, annyira le akartam vele feküdni, ő persze semmi jelét nem adta ennek, mindig elutasított. Egy idő után egyszerűen megszoktam a jelenlétét, és mióta új barátom van, már nem is izgat annyira, hogy újra "megkapjam". Persze még mindig jóképűnek tartom, és egy részem biztos le akar még vele feküdni, de sikerült egy tartható állapotra süllyesztenem ezt az érzést. Ma már ponthogy én utasítanám el őt!

Ha VALÓBAN elérhetetlen a pasi (mert szerintem hazugság ez a "semmi sem lehetetlen" dolog, igenis van, akit sosem kaphatsz meg), egyszerűen meg kell tanulnod viselkedni a közelében. Ha viszont úgy érzed, mégis lehet nála esélyed, érdemes bepróbálkozni nála! Persze ésszel, ne támadd le, mint egy vadállat.

2021. febr. 11. 00:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. febr. 11. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, csak annyit tudok mondani : megérdemled a sorsodat!
2021. febr. 12. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Na megjött egy irigy pasi, aki a kutyának se kell.
2021. febr. 13. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
@7 : Azt már nem sikerült 0,5 másodpercnél tovább végiggondolni, hogy miért is írtam ezt; Ugye?!
2021. febr. 15. 01:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Ha azért írtad, mert nem mer kezdeményezni, akkor ott a pont. Mondjuk szerintem se kezdeményezzen egy nő, de azért füstjeleket lehet eregetni. Egy igazi férfi venni fogja az adást, nekem mindig vette, aki akarta és lépett is.
2021. febr. 15. 01:54
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ha azért írtad, mert nem mer kezdeményezni"

PONTOSAN!

Mert elcseszte azt a lehetőségét, amivel lehet, hogy a totális boldogságra talált volna rá.

2021. febr. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!