Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon erős kémiájú kapcsolatból kilépve ti találtatok partnert, aki ezt meg tudta közelíteni?
Figyelt kérdés
Vagy már soha nem szexeltetek olyan jót, mint VELE?2020. dec. 25. 10:21
1/12 anonim válasza:
Soha többet nem volt olyan... ennek 19 éve :/
2/12 anonim válasza:
azt hittem, nem fogok, de talaltam.
3/12 anonim válasza:
Igen, a volt barátnőmnél jobb eddig nem volt, és szerintem nem is lesz már! Nagyon fel kell kötni a bugyit, hogy túl szárnyalják! Van ilyen csaj? 3. évig voltunk együtt, és nem telt el nap hogy ne szeretkeztünk volna. 3. év alatt vagy 1000x.
4/12 anonim válasza:
Ne hasonlítgass!
Ha jobb szexet akarsz, együtt dolgozzatok meg érte.
5/12 anonim válasza:
Sajnos nem, már kb. 5 éve. Igaz, azóta rendes kapcsolatom nem is volt, csak futó kalandok. Szerintem olyan már sosem lesz, mint azzal az egy exemmel volt.
7/12 anonim válasza:
Nem, pedig sok nő jött utána. F42
8/12 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy nem lehet találni.
10/12 anonim válasza:
Nem lehet, nekem nem sikerült, sok év után sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!