Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki annyira erős személyiség, hogy amikor egy dominával/dommal van légyottja, akkor megfordítja a szerepeket és “behódítja”?
Figyelt kérdés
Persze nem nemi erőszakra gondolok...
Hanem arra gondolok, hogy mondjuk felébreszti a másik félben az izgalmat az alárendelt szerepért.
2021. jan. 20. 00:50
1/5 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék! :)
2/5 anonim válasza:
Ismerek egy pasit, aki azt állítja, hogy alá a dominák is besimultak.
Bár azt nem tudom ez mennyire igaz, mint kiderült nem az igazmondásáról volt híres az úriember
3/5 anonim válasza:
Ha valaki nagyon elkezdené játszani a dominát, akkor lehet, hogy elröhögném magam.
4/5 anonim válasza:
Szerintem szektás, elvetemült valakik képesek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!