Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan férfival aki arcra nem tetszik, de megfog a kisugárzása, a személyisége, működne köztetek a kémia, ápolt, és ad magára?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egyáltalán nem tartanátok jóképűnek, de minden másban megfelelő lenne számotokra.2020. aug. 19. 21:41
1/12 anonim válasza:
Nem. Engem meg se fogna, ha nem tetszik, lehet akármilyen jófej is. Ha nem tetszik, nincs meg a kémia, onnantól pedig csak barátok lehetünk.
2/12 anonim válasza:
Járnának, csak ne képküldéssel kezdd. Nagyokos nők egy kép alapján eldöntötték, milyen vagyok. Más meg előbb megismert, utána megtudta, hogy külsőleg nem annyira jövök be neki, de ez nem zavarta.
3/12 anonim válasza:
Igen, számtalan ilyen történetet hallani, látni. Rengeteg olyan "Casanova" van aki nem egy adonisz, de a kisugárzása, a stílusa bőven kompenzálja és sorban tudja meghódítani a nőket.
4/12 anonim válasza:
Volt ilyen. Elsőre azt gondoltam, hú, de ronda pasi. Aztán mégis összejöttünk, 4 évig tartott a kapcsolat. (nem éltünk együtt)
5/12 anonim válasza:
Igen, a volt párommal így voltam. Hihetetlenül vonzott az intelligenciája, meg úgy egyáltalán... volt egy nagyon jó kisugárzása. :) Sőt, más is volt már, aki úgy tetszett, hogy alapvetően nem túl esztétikus az arca.
6/12 A kérdező kommentje:
#4 Gondolom azért nem mondtad a szemébe :D
2020. aug. 19. 23:14
7/12 anonim válasza:
Természetesen nem. Nem vagyok bunkó paraszt.
8/12 anonim válasza:
Nem járnának, mert mit szólnának a selejtes "bajinők" .
9/12 A kérdező kommentje:
Na de mivan akkor ha a selejtes barinők már jóképűnek tartanák? :D
2020. aug. 20. 11:09
10/12 anonim válasza:
Akkor vagy járnának, hogy elcsaklizzák a barinők elől, vagy látványosan lemondanának róla, hogy után később irigységből bekavarjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!