Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rengeteg lány tetszik külsőre, a személyiségük viszont csak a töredékének? A legtöbbet legszívesebben megfejelném.
Természetesen nem bántok lányokat, de irritáló a többség.
Mindenkit az exemhez mérnék? Vele nagyon egy lelkületű emberek voltunk, mintha megtaláltam volna a másik felemet. Többször nem is voltam szerelmes. A többi lányba mindig van valami, ami idegesít, irritál vagy nem tetszik. Nem sorolom inkább ezeket, ribiskedéstől elkezdve beképzeltségig hosszú a lista, úgyis az lenne, hogy siránkozom meg válogatós vagyok... pedig nem, külsőre tényleg sok lány tetszik. De személyiségileg... Fogok még találni olyan lányt, aki kívül-belül pacek?
Most komolyan, mi az a PACEK????
Már a második kérdés amiben ezt a szót látom, ez valami új szleng, vagy mi ez??
"Mert a mai lányok elkenyeztettek idegesítőek es eletkeptelenek. Nem is erdemes rájuk idot fordítani max megdugni oket azt helo"
Ez így van, de az ember előbb-utóbb azért kapcsolatot is szeretne az ember.
Kérdező,sokan vagyunk még rendes személyiségű,"pacek" lányok :) biztos fogsz még találni olyan lányt akivel teljes harmóniában vagy,csak nem szabad abbahagyni a keresést
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!