Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok, nektek melyik csaj tetszik a legjobban közülük?
2017. máj. 17. 00:26
1/21 anonim válasza:
Őszintén?:D
Nekem nőként az első dolog,ami feltűnt a képeken,hogy az 1-esnél a csajnak ribis stílusa van,a 2.-nál koszos a gatyája,a 3.-nál meg az volt az első gondolatom,hogy csúnya a bikinije:"D
Egyébként ha ezen túllépek nekem a 2.csaj a legvonzóbb női szemmel,valahogy természetesebb a kisugárzása,nem olyan erőltetett,és szép nőies alakja van.
Hogy ti pasik ezt hogy látjátok azt nem tudom:D
3/21 anonim válasza:
Nekem Cameron jön be legjobban.
4/21 Eric Griffin válasza:
Ezt a kérdést tegnap is láttam. WTF?! De a szőkét tolnám sírásig.
6/21 A kérdező kommentje:
Az előző kérdést letörölték mert ki látszott a mellük :S
2017. máj. 17. 00:43
8/21 anonim válasza:
Masodik.
Az elsonek es a harmadiknak taszit az arca es a tekintete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!