Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egy lány hogy tud erős vágyat kelteni bennetek?
Figyelt kérdés
Minden áron azt akarom hogy a fiúk frászt kapjanak tőlem annyira szexi legyek
Fontos nekem
Értelmes válaszokat várok ha nem lapozz tovább
2021. jan. 18. 22:34
1/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem tudsz minden fiúban sajnálom. De ha könnyűvérű leszel akkor sokan megdugnak majd vígaszdíjként.
2/14 anonim válasza:
Van ilyen. És jó. A nőiesség hatalom. Egy csoda. Örülök, hogy élni akarsz vele. Nézz körül a chaturbate oldalon. Én ezért látogatom. Érdekes tanulmány. Vannak nők akik selejt fapinnnák, és van aki csúnyácska is, de szexi. Az a meglepő, hogy ezek tudják amit te keresel. Rájöttek!! A nézés, mozgás, evés ivás, minden mozdulat, ruha, zokni, láb, férfi ing. Minden arról. Szól, hogy megfogjon. És bizony a 30 ból egy, rendelkezik ezzel a bájjal. Nem a szex, hanem ez az erő!! Amit keresek én is, ha fel látogatok. Szerintem ez gyakorolható. Nyilván egy prostituált ezer férfi vágyat ismer. De ott is 100 bol egy aki ilyen. Értem mit keresel.
3/14 anonim válasza:
Most azt akarod, hogy gerjedjenek rád, vagy, hogy frászt kapjanak tőled?
Kicsit sem mindegy.
Nagyon kislány vagy még, ha ez kérdés számodra.
Egyrészt azért, mert egy nő pontosan tudja, hogyan legyen vonzó.
Másrészt azért, mert egy nő pontosan tudja, hogy lehetetlen mindenkinek tetszeni
Végül pedig azért, mert egy nő csak egy férfi figyelmét akarja felkelteni, és nem vágya, hogy r.bancnak nézzék.
4/14 anonim válasza:
Nekem egy eléggé speciális dolog jön be nagyon, de nem sokaknak jön be ez. nem tudom, mennyire lehet hasznos.
5/14 anonim válasza:
Kettes vagyok. Szóval ne hagyd magad! Volt sok ilyen barátnőm. Igazából az irigyek, és a buták mondjak, hogy kurvás. Igazából, mivel van összehasonlítási alapom, azt tudom mondani, hogy akinek ez nincs meg,az nem is érdekel. Kell hozzá jó adag magabiztosság. :-) minden pasi másra gerjed (azt hiszi) :-))) amúgy mind egyformák. És ezt az igazi nő tudja. És megfogja. Mint ahogy a nők is azok. Sokféle nyelven beszélnek, de egy nyelvet mindenki ért. Úgy érzem ezt keresed .. az esszenciáját a nőnek. :-) jó!! Tetszik.
6/14 anonim válasza:
Ja még valami. Ha emiatt megerőszakol valaki.. szóval mértékkel. Otthon...
7/14 anonim válasza:
Ha nyelveket beszél, művelt, ápolt, jó humora van. De te gondolom nem ebben vagy erős.
8/14 anonim válasza:
Ezt úgy nehéz megmondani, hogy nem is látjuk, hogy nézel ki.
9/14 anonim válasza:
Én az ilyeneken csak nevetni tudok :D egyrészt azt akarod hogy mindenki megbolonduljon érted, de gondolom, kicsit rosszul éreznéd magad ha valaki félreértené a jeleket és véletlenül megerőszakolna. Másrészt évszázadonként 1 ilyen születik aki tényleg mindenkinek tetszik és elég kicsi az esély arra hogy te legyél. Miért gondolják a lányok hogy a testükkel mindent elérhetnek? Olyan messzire zavarnám az ilyet magamtól hogy nem maradna az országban...
10/14 anonim válasza:
Legyen olyan kisugárzásod mint Mata Harinak! Mikor a kivégző osztag elé állt, az életében először (és utoljára) látott katonákat azonnal elcsábította a kisugárzásával! Csak egyetlen katona találta el, mert a többi szándékosan mellé lőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!