Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire jön be lányoknak/nőknek a szőrös felső test?
És itt most nem konkrétan csak a mellkasra gondolok, hanem a teljes felsőtestre.
Mindenhol azt lehet olvasni, hogy ne legyen szőrös, a csupasz kell mindenkinek. Akik nem tudnak ezzel mit tenni, mert alapból ilyen a genetikájuk, azokkal ilyenkor mi van?
Max egy formás, nem túl elburjánzott rövid mellkasszőr + köldök alatti szőr, ami belefér nálam.
A teljes mellkas-, hasszőr nagyon nem jön be. De a legrosszabb, ha a háta szőrös.😬
Van ilyen nagyon szőrös ismerősöm, ő gyantáztatja magát.
A szőr teljesen rendben van egy férfi testén. Ne is legyen meztelen csiga, azt nem szeretem.🤮
DE azért a háta ne, az még nekem is sok.
A nagyon szőrös sajnos nem jön be, bár csak ez alapján nem ítélkeznék soha! (Biztosan kitalálhatnánk közösen valamit...)
De normális kereteken belül nagyon férfiasnak találom ha van pár rendezett szőrpamacs a férfiak felsőtestén. Pont úgy, mint a páromnak.
Finoman simogat, csiklandoz testközelből, óvatosan bele lehet túrni és látványnak sem utolsó!
N
A köldök felett húzódó csík a kedvencem!
Nekem sem vonzó a szőrös férfitest. Sajnálom, mert közöttük is vannak egyébként helyes pasik.
Mit lehet tenni? Vagy eltávolítani onnan ahol zavaró, vagy a “viselőjének” elfogadni, illetve olyan partnert keresni aki így is vonzónak találja.
Nem kimondottan meghatározó nálam. Meg tudok kívánni egy csupasz felsőtesttel rendelkező férfit is, de szőröset is.
Mondjuk sajnos az a baj, hogy manapság tényleg ezek a langyos fiúcskák jutnak eszembe a csupaszról, valahogy ne haragudjatok 18-25 éves srácok, de rosszul vagyok némelyikőtök stílustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!