Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire jön be lányoknak/nőknek a szőrös felső test?
És itt most nem konkrétan csak a mellkasra gondolok, hanem a teljes felsőtestre.
Mindenhol azt lehet olvasni, hogy ne legyen szőrös, a csupasz kell mindenkinek. Akik nem tudnak ezzel mit tenni, mert alapból ilyen a genetikájuk, azokkal ilyenkor mi van?
Miért nem tetszik?
Kort is szeretnék kérni
Erdekes a kerdes.
Volt mar mindket fajtabol pasim.
Aki szoros volt, annak az allt jol, azt kivantam.
Amelyil csupasz, neki meg az volt a kivanatos resze.
Az egyent kell figyelni, es egybe kell hogy tetszen.
Mostani pasim teljesen csupasz es neki ez all jol, nagyon jo hozzabujni :(
#1es, szakadtam! Adom a chipses dolgot!😅
Genetika ide, vagy oda, lehet igenyesen karban tartani. A hatat erdemes gyantazni, a vallat esetleg, ahol hosszu, ott kicsit trimmelni. Elhanyagoltan en is jobban hasonlitok chewbacca-ra mint egy modern kori emberre, de amikor rendberakom egeszen jol nez ki.plusz a merleg is fel kiloval kevesebbet mutat 😀 szoval kis idot, es/vagy penzt raszansz, apolod es kiraly lesz! Az igenyes szoros test szerintem van olyan meno mint a csupasz. Megjegyzem a csupasz is akkor az igazi,ha izmos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!