Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak/nőknek miért nem okoz akkora örömet az, ha a srác vele veszti el szüzességét?
Itt is olvastam már többször azt, hogy "béna" így jobban szeretik azt, aki tapasztaltabb, míg egy férfi lelkének, egójának (kinek mi) jót tesz az, ha a lány először neki adja oda magát.
Ez fordítva miért nincs így vagy csak kevésbé?!
Jobb az a nőknek, ha a csávó már csomó lánnyal volt és ő csak a sokadik a sorban?
Mert nincs fizikai szüzességetek .
Nincs semmi jele annak h tényleg szüzek voltatok .
Ui. Persze tudatban jó h én vagyok az első de amúgy nem jelent semmit. Nem tartozik rám hány nővel vokt és nem is szoktam megkérdezni
Ha védekezve szexelt eddig akkor felőlem dughatott a félvilággal. De ha gumi nélkül tette akkor egy himribaanc.
A nők nem csak ebben különböznek, pl:
1.: a legtöbbnek nincs pö.cse.
2.: akkor fáznak, amikor te izzadsz és fordítva.
3.: annak ellenére, hogy állítólag nincs önbizalmuk, mégis elhiszik, hogy mivel náluk van a p1n.a, így azt csinálhatnak veled, amit akarnak.
Próbálj meg ne figyelni egy nőre. Az fog történni, hogy mindent elkövet, hogy egy pillanatra is magára vonja a figyelmedet.
...és annyira önzőek, hogy az már fáj!
A lányoknak/nőknek az okoz örömet, ha a partnere tetszik neki, vonzódik hozzá és figyelmes vele az ágyban - teljesen mindegy, hogy az szűz vagy sem.
Ha tetszel egy nőnek, elnyered úgymond a szívét akkor nem fogja érdekelni, hogy szűz vagy-e vagy sem.
> A lányoknak/nőknek az okoz örömet, ha a partnere tetszik neki, vonzódik hozzá és figyelmes vele az ágyban - teljesen mindegy, hogy az szűz vagy sem.
> Ha tetszel egy nőnek, elnyered úgymond a szívét akkor nem fogja érdekelni, hogy szűz vagy-e vagy sem.
Most tekintsünk el attól, hogy nem válaszoltál a kérdésre. At állítod, hogy a nőknek csak a férfi megjelenése számít?
Érdekes válaszok. Még érdekesebb feltételezések, hogy én mi/ki vagyok és miért írtam ki a kérdést, legalább megnevettettetek. :D Nyilván nem ismerem a világ összes nőjének álláspontját, de amint látjátok, itt is inkább az dominál, hogy legyen tapasztaltabb, csak fura neken az, hogy egy nőnek az a jobb, ha más csajjal/csajokkal is volt, nem csak vele?!
Lehet én vagyok a hülye, de én jobban becsülöm azt, aki nem fekszik össze fűvel-fával. Persze lehet az is, hogy valaki csak komoly kapcsolatban jut el odáig és úgy volt együtt más nőkkel előtte. Mások vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!