Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40 éves körüli nőknek jól esik ha egy huszon éves srác bókol nekik?
Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 19:23
1/9 anonim válasza:
Kezüket össze tehetik ha valóban így van. :D
2/9 anonim válasza:
#1, én mondjuk pont pár hete feküdtem le egy huszonéves sráccal... 😉
Szóval ilyen is van
44/N
3/9 anonim válasza:
#1 sok fiatal srác bukik idősebb nőkre.
5/9 anonim válasza:
Még csak 28 vagyok, de pár hete egy nálam kb 10-12 évvel fiatalabb fiú akart elhívni "inni valamit". Először azt hittem viccel. Azért jól esett, aranyos volt.
6/9 anonim válasza:
2.! pont ugyanígy vagyok😀 Én 43 ő 25.☺️
7/9 anonim válasza:
Nagy adottságokkal rendelkező hímek szeretik a vén tyúkokat , mert be vannak járatva és nekik tudják döngetni anélkül hogy elkezdenének nyafogni , hogy így fáj meg úgy.Ennyi a nagy titok , nem pedig a tapasztalat.
8/9 anonim válasza:
Igen! :D
1 es 7 suttyó, örülnének bármilyen nőnek.
N/30
9/9 anonim válasza:
Minden nőnek tetszik ha bókolnak nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!