Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leggazabb mondat amit szex közbe hallottatok?
Figyelt kérdés
Ne ilyen memeket hanem ami tényleg megtörtént? Xd2021. febr. 4. 13:40
2/24 anonim válasza:
"Soha nem voltam még ennyire boldog!"
3/24 anonim válasza:
A tiéd vagyok, teljesen. És felpucsított. Férfi volt.
Nem vagyok teljesen ellene, de ez nekem így, fura volt.
4/24 anonim válasza:
#3 vagyok.
Aki privátban írt, annak itt vàlaszolnék.
Nos, a tálalás nem volt az igazi, de attól függetlenül nem sok dolog van, amire szexben német mondok, főleg, ha az nem az én testem érinti 😃
5/24 anonim válasza:
Azt akarta a pasi hogy lepisiljem , persze nem ilyen szepen mondta
6/24 anonim válasza:
Azt mondta szopásnál hogy "te k*rva"
Ez megbántott mert soha nem viselkedtem úgy és nem is akarom hogy bárki ezzel a szóval illessen. Szóval eléggé elment a kedvem az egésztől
7/24 anonim válasza:
Ez az, Zoli, dugj meg jó keményen!!
De én Pisti vagyok.
8/24 anonim válasza:
6
Hát te rohadt unalmas lehetsz. :D
9/24 anonim válasza:
A derekát tapogatta 2 perc misszionárius póz után a pasi. Aztán lefeküdt és azt mondta, a lába is begörcsölt, de én érezzem jól magam. Én 38 voltam, ő 37.
10/24 anonim válasza:
"Na, győzöd még számolni? ;) " - egyszer sem mentem el...🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!