Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a leggazabb mondat amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leggazabb mondat amit szex közbe hallottatok?

Figyelt kérdés
Ne ilyen memeket hanem ami tényleg megtörtént? Xd
2021. febr. 4. 13:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

9

Ugyanez velem is előfordul. 23 vagyok.

2021. febr. 4. 14:16
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

"Micsoda jó kis k.rva vaaagy! Neked egy b.szógép kéne, egy b.szógép...!" ((?) Azóta se értem, ezt miért mondta

Egy éve jártunk már akkor, sokat és egész heveseket szexeltünk. Elég ittas volt amikor ezt mondta, rohadtul megbántott, aztán nagyon hamar ex lett belőle.)

2021. febr. 4. 14:19
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Amikor szex után elmesélte, 20 évvel azelőtt mekkorát tudott lőni. 42 volt, én 23, de ehhez mennyire kell gyökérnek lenni, hogy tudja: nem akarom a régi szex - sztorijait hallgatni?
2021. febr. 4. 14:23
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Miközben szopta a farkamat, egyszercsak benyögte: úgy hianyzik Kinga (a lányunk aki ép sítáborban volt)...

Hat egy kiadós szopátás közben a lanyomra nem akarok gondolni... annyiban is maradt a dolog, nagyon mérges voltam.

2021. febr. 4. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
#8 pont hogy nem vagyok unalmas.;)
2021. febr. 4. 14:47
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Egy alkalommal lovagol rajtam csajom és én szex közben felhoztam h csinálhatnánk anyáddal egy hármast. ááá abból mekkora veszekedés lett. azóta ha vissza emlékszem csak visitva röhögök de akkor nem volt nagy poén mert 2 hétig össze voltunk veszve.

ugyanezzel a lánnyal.

lett télen egy kis pocakja amire ráfogtuk poénból h gyerek. na és dugás közben forgatom ide oda és rámarkoltam a derekára hogy ölbekapjam és olyat szól nevetve hogy vigyázz meg ne nyomd a kis Józsit. Kérdően ránéztem, ő elkomolyodott. Én nem Józsi vagyok de utólag kiderült h a szeretője igen.

2021. febr. 4. 14:54
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
#14 mintaapa és minta férj az ilyen. Nem csak te sértődhettél meg hanem a nőd is, hogy visszautasítod miközben próbál a kedvedre tenni
2021. febr. 4. 15:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Beszartam.
2021. febr. 4. 15:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Basszusfelébredtagyerek!
2021. febr. 4. 17:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Exen pedzegette egy ideig a paskolált, amivel önmagában nincs baj, mert pl szeretem ha a seggemre csap. De kitalálta, hogy az arcomat szeretné felpofozni szopás közben, természetesen megmondtan neki, h szó sem lehet róla. Ebben maradtunk, erre következő alkalommal megpróbált megütni.

Nem maradtam sokáig vele.

2021. febr. 4. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!