Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted mennyire korrekt,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mennyire korrekt,hogy a párom követelődzik hogy orálisan elégítsem ki amikor nekem megjött?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nőnek ilyenkor egy csomó baja van,és szolidaritasból ki kéne bírnia ezt a 2-3 napot.Ilyenkor a nők szeretik ha a férfi kedveskedik nekik,nem pedig ilyenekkel jön.Örüljön hogy máskor nincs ellenemre a dolog,mert egy csomó nő amúgy se szereti az orális szexet.Ráadásul egy 33 éves emberről van szó,nem egy kiskamaszról. 28/L

2021. febr. 2. 09:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
78%

#36 klónjait íratnám fel receptre a nőknek

Kérdező, a partnered viselkedése és viszonyulása kritikán aluli, nem akarok rá több szót vesztegetni.

Viszont az orgazmus sok esetben enyhíti a görcsöket (és rövidebbé teszi a mensit), olyat próbáltál már, hogy esetleg egy klitoriszizgatóval játszol magadon? Van olyan, ami olyan széles és lapos, mint az összezárt ujjak vagy egy tenyér, nem is kell a "vörös zónába" merészkedni vele.

Ha egyébként szívesen elégítenéd ki a másikat, de feusztrál, hogy te "hoppon maradsz", ez lehet, hogy segítene egyensúlyba hozni a dolgokat - ha szerinted is megérne egy próbát.

Ismétlem, a párod szerintem ultragáz a követelőzésével, tehát nem elsősorban miatta jutott eszembe ez a tipp.

2021. febr. 2. 17:58
 42/45 anonim ***** válasza:
78%
*frusztrál
2021. febr. 2. 17:59
 43/45 anonim ***** válasza:
53%

#41 "#36 klónjait íratnám fel receptre a nőknek"

Ezt hogy érted?

2021. febr. 2. 19:31
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik az empátiája és a nem megjátszott, elfogadó attitűdje. Hogy tekintettel van a másikra, és ezt tettekkel is bizonyítja, nem csak a szöveg van arról, hogy mekkora jófej. Egy ilyen férfinak nem megfelelni akarnék nőként, és küzdenem sem kéne azért, hogy értse és elfogadja, ami éppen van velem, hanem merhetnék önmagam lenni, könnyebben alakulna ki bizalom, és természetesen én is könnyebben tudnék "jó fej" lenni vele, mert lehetetlen, hogy ne akarjon az ember a kedvében járni annak, akitől elfogadást és támogatást kap. Valahogy így.
2021. febr. 2. 19:42
 45/45 anonim ***** válasza:
21%
Nem kötelező, persze párkapcsolatban élni sem kötelező, de szerintem egy lány ennyit tegyen meg a párjáért.
2021. febr. 3. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!