Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted mennyire korrekt,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mennyire korrekt,hogy a párom követelődzik hogy orálisan elégítsem ki amikor nekem megjött?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nőnek ilyenkor egy csomó baja van,és szolidaritasból ki kéne bírnia ezt a 2-3 napot.Ilyenkor a nők szeretik ha a férfi kedveskedik nekik,nem pedig ilyenekkel jön.Örüljön hogy máskor nincs ellenemre a dolog,mert egy csomó nő amúgy se szereti az orális szexet.Ráadásul egy 33 éves emberről van szó,nem egy kiskamaszról. 28/L

2021. febr. 2. 09:38
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Úgy kényeztetni valakit,hogy nem viszonozzák az olyan mintha olyan sütit sütnél amiből te nem ehetsz.
2021. febr. 2. 14:55
 32/45 anonim ***** válasza:
86%
Ez így ebben a formában amúgy hülyeség kedves kérdező. Mert van amikor az esik jól hogy csak az egyik fél kényeztet. De nem úgy hogy a másik kiköveteli.
2021. febr. 2. 14:57
 33/45 A kérdező kommentje:
Jah,hát neki jól esik,az meg le van szarva hogy mekem mi a jó.
2021. febr. 2. 15:10
 34/45 anonim ***** válasza:
45%
Úgy látom hogy veled nem érdemes "beszélgetni" 🤷‍♂️
2021. febr. 2. 15:14
 35/45 Palcsi71 ***** válasza:
66%
Egy párkapcsolatban a szexuális együttlét a kölcsönös örömökről kéne hogy szóljon. Nemcsak az egyik fél kielégüléséről.
2021. febr. 2. 15:16
 36/45 anonim ***** válasza:
68%
Én teljesen meg tudom érteni a kérdezőt. Van egy problémája amit szeretne megoldani és a párja ebben nem igazán partner. Az ilyen jellegű válaszoktól én is a falra mászok mint hogy "attól hogy neki rossz a másiknak lehet még jó". Nem. Párkapcsolatban vannak, ennek az egyik alapja hogy odafigyelnek egymásra. Ezt férfiként mondom hogy ez egy 33 éves felnőtt férfitől baromi éretlen és érzéketlen. Tudom hogy minden ember más de figyeljünk már oda kicsit egymásra. Ha nem akarja bekapni a brét akkor ne erőltessük rá a nőre. Ez az alapvető empátia hiánya. Nálam mint ahogy már korábban leírtam az a legfontosabb hogy a nőnek jó legyen, hogy ő élvezze. Ha kangörcse van verje ki. Egy férfinak ez is örömet tud okozni, egy nőnek viszont ennél többre van szüksége. Sokkal összetettebben működnek mint mi. Ilyenkor nem hisztizni kell mint egy szaros 3 éves, sokkal egyszerűbben meg lehet oldani ha a férfi csak odabújik, megcsókolja a szerelmét és azt mondja neki "Szeretlek", 3 nap múlva meg azt csinálnak amihez kedvük van. Nem egy bonyolult dolog, csak egy kis együttérzésre van szükség.
2021. febr. 2. 15:30
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
#36 én is ezt írtam, csak kicsit másképp. Attól függetlenül van olyan hogy csak az egyik fél kényezteti a másikat, az is lehet pont olyan jó, csak mint írtam, nem kényszer hatására, hanem azért, mert így szeretnék mind a ketten.
2021. febr. 2. 15:58
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, fel is pontoztam
2021. febr. 2. 16:03
 39/45 anonim ***** válasza:
77%

Ha egy nő kényeztetve van a viszonzás hamar jön. De ha egy nőt nyomás alatt tartanak akkor az élettől elmegy a kedve.

Arra lennék kíváncsi hogy a kérdező párja mikor várta úgy a nőt hogy virágot vett, vacsorát es meleg fürdőt készített és egy gyengéd masszázzsal zárta a napot. Úgy hogy cserèbe semmit nem várt.

Az úgy nem működik hogy holt fáradtan hazaér az asszony, a férje meg azzal fogadja hogy "szopjàl le".

2021. febr. 2. 16:16
 40/45 anonim ***** válasza:
21%
én mondjuk mindig leszopom olyankor is mikor menstruálok. mást nem tudunk csinálni mivel nagyon erős vérzésem van olyannyira hogy tena betétet kell használjak. tampontól eltiltott a doki egy korábbi méhszájseb miatt.így kényelmetlen élni ezzel a vastag betéttel olyan mint egy pelus. ráadást folyamatosan görcsöl a pocim is az első 3 napba. kellemetlenek ezek a napok de a barátomnak így is megteszem hogy leszopom
2021. febr. 2. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!