Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha emancipáció és egyenjogúság kell a nőknek, miért nincs férfiak napja is, mit követelődznek?
Nekem is jár egy karton kőbányai, babbal és disznóval.
Miért engem szúr meg mégis minden évben a rózsa?
Vége a Kommunizmusnak, ez az ünnep mégis itt maradt.
5 éve már, hogy megtanultam a szemetet kivinni.
25 vagyok, s mire 40 leszek megtanulok főzni is.
Próbálok fejlődni, az asszony kedvére tenni.
Fiatal lány még ez a baj, mi lesz ha 10 év múlva valami aranyékszer kell néki?
Sose leszek én elég, a hű szántóvető?
Nemzetközi férfinap november 19.
Bizony járna!😃
Tüntetnünk kell nekünk is, elég az elnyomásból!
> Nemzetközi férfinap november 19.
Majd szólj, ha hivatalos ENSZ-ünnepnap lesz.
Előbb tanuld meg használni az internetet, hisz egy linkre se tudsz rákattintani, hogy ami ott van, azt elolvasd.
Idézem:
"A nemzetközi férfinapot (november 19.) először 1999-ben tartották meg Trinidad és Tobagóban, az ENSZ támogatásával. Az esemény ezt követően nagy elismertséget kapott a férfiaktól világszerte, például az Amerikai Egyesült Államokból, Európából, Afrikából, Ázsiából és a Karibi térségből. Magyarországon 2009-től szerveznek a nemzetközi férfinaphoz köthető rendezvényeket.
Az UNESCO nevében Ingeborg Breines, a Women and Culture of Peace program vezetője nyilatkozta, hogy „ez egy kiváló ötlet, ami a nemeknek egyensúlyt adhat.” Hozzátette, hogy szervezete örömmel várja az együttműködést a nemzetközi férfinap szervezőivel."
De látom, oltári nagy nehézséget jelentett neked, hogy rákattints a linkre, és ott elolvasd, amit írnak!
Nyugi már😂
Ez egy direkt humoros kérdés, láthatóan úgy is van megírva.
Mi férfiak ebben is jobbak vagyunk, nem vesszük olyan komolyan a dolgokat😉😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!