Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mennyire korrekt,hogy a párom követelődzik hogy orálisan elégítsem ki amikor nekem megjött?
Figyelt kérdés
Szerintem egy nőnek ilyenkor egy csomó baja van,és szolidaritasból ki kéne bírnia ezt a 2-3 napot.Ilyenkor a nők szeretik ha a férfi kedveskedik nekik,nem pedig ilyenekkel jön.Örüljön hogy máskor nincs ellenemre a dolog,mert egy csomó nő amúgy se szereti az orális szexet.Ráadásul egy 33 éves emberről van szó,nem egy kiskamaszról. 28/L2021. febr. 2. 09:38
11/45 anonim válasza:
10-es irhatsz amit akarsz az nálatok van de a kapcsolatuk sokáig igy ugyse fog tartani.ennyi.
12/45 anonim válasza:
Nekem mar biztos nem lenne a pasim...
Először is, muszájból nem csinálom
Masodszor, ha nem tudja felfogni, hogy azokon a napokon élni sincs kedvem, akkor rég rossz...
Harmadszor, ha gyerekre adjátok a fejeteket és ne adj isten veszelyeztetett terhes leszel, szex tilalommal, na akkor hónapokig szopkodhatod neki kényszerből, mert ő most megkívánta?!
Vonuljon el, verje ki, azt ha elmúlik mehet minden tovább...
28l
13/45 anonim válasza:
12# Na az ilyen nők miatt mennek félre a pasik. A gyerek meg már csonka családba születik.
14/45 anonim válasza:
12 es na pont az ilyen nők sirnak hogy szemét pasi megcsalt....szánalom vagy frigidke...
15/45 anonim válasza:
13!
Köszönöm feltetelezésed, boldog csaladban élek a férjemmel és a fiammal, illetve a születendő babánkkal 😉😉
12#
16/45 anonim válasza:
15# egyszer minden jónak végeszakad.
17/45 anonim válasza:
Ja értem... a nőnek ha épp a hata közepére se kívánja, akkor is kutya kötelessége... mert a férfi éppen így döntött... értem...
Na ez a szánalom...
18/45 anonim válasza:
Olyan szempontból korrekt, hogy neki ez nagyon fontos, téged meg zavar, akkor el tudjátok dönteni, hogy kompromisszumot köttök, vagy nem maradtok együtt.
19/45 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy ez nem kötelező. Sokan nem szeretik ezért igen örüljön neki ha amúgy csinálod bárki bármit mond. Lehet hogy alapvetően te se szereted de őt szereted annyira hogy megtedd neki. Ezt nem tudom, nem tértél ki erre. Szerintem az már régen rossz ha követelőzik. Ezzel is megmutatja hogy fejben nem 33 hanem 13 éves. Én 21 éves vagyok, nem vagyok annyira tapasztalt még de annyi azért van bennem hogy figyelembe vegyem hogy ha valami baja van akkor nem erőltetek rá semmit. Meg amúgy sem. Nekem mindig az volt az első hogy a partneremnek jó legyen. Ha nincs kedve hozzá akkor megoldom magamnak vagy hagyom a francba és majd lelankad. Attól hogy áll még nem kell feltétlen használni. Szerintem próbálj vele beszélni, de ha nem képes felfogni egy ilyen egyszerű dolgot én nem fűznék sok reményt ehhez. Egyébként én is voltam már pár lánnyal/nővel de nekem a menstruáció hete egy-két alkalmat kivéve mindig tabu volt. Tudom hogy nem a legjobb nekik az az időszak és vagyok annyira empatikus hogy ezt elfogadjam. Az az egy-két alkalom egy barátnőmhöz fűzhető. Volt hogy annyira kívánta a szexet közben hogy fogta magát és beleült. Ilyenkor nem ellenkeztem de azt elmondhatom magamról hogy soha egyszer sem követeltem vagy kényszerítettem rá senkire semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!