Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted mennyire korrekt,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mennyire korrekt,hogy a párom követelődzik hogy orálisan elégítsem ki amikor nekem megjött?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nőnek ilyenkor egy csomó baja van,és szolidaritasból ki kéne bírnia ezt a 2-3 napot.Ilyenkor a nők szeretik ha a férfi kedveskedik nekik,nem pedig ilyenekkel jön.Örüljön hogy máskor nincs ellenemre a dolog,mert egy csomó nő amúgy se szereti az orális szexet.Ráadásul egy 33 éves emberről van szó,nem egy kiskamaszról. 28/L

2021. febr. 2. 09:38
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
94%

Nem korrekt, ha követelőzik. De az se, hogy kiváltságnak állítod be azt, hogy máskor kielégíted orálisan. :D A kölcsönös élvezet lenne a lényeg, nem az egymásra erőltetés..

Beszéld meg vele, hogy neked ebben a pár napban nincs kedved hozzá.

2021. febr. 2. 09:41
 2/45 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire. A szexben szerintem nem kéne semmit követelni a másiktól. Ha neked ekkor nem fér bele, akkor nem. Meg lehetne érteni, hogy neked nincs kedved hozzá ilyenkor. Nekem sincs mindig, főleg, amikor görcsölök. Ha csak három napról van szó, akkor az meg főleg nem túl sok.
2021. febr. 2. 09:42
 3/45 anonim ***** válasza:
96%
Követelőzni semmilyen helyzetben sem korrekt. Ennyire nem lehet vele beszélni?
2021. febr. 2. 09:44
 4/45 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg korrekt és ezt lányként írom! A te kínlódásod miatt ne élvezkedjen a pasid amikor akar? Vegyél be egy fájdalomcsillapítót és foglalkozz a pasiddal is kicsit, mert különben sanszos, hogy másnál fog kikötni! L
2021. febr. 2. 09:46
 5/45 anonim ***** válasza:
61%
Ha követelőzik bármiben is, dobd ki, mert később csak rosszabb lesz. Nem szeretnéd, mit nem ért ezen? Verje ki magának! L.
2021. febr. 2. 09:50
 6/45 anonim ***** válasza:
85%
4# Hát nem tudom te hogy vagy vele, de ha engem ki akarna dobni egy pasi, csak azért mert nem sz*pom le, hát menjen. Azért ennyire nincs erős megfelelési kényszerem egy férfi felé sem. Ugyanúgy megértem, ha nekik nincs kedvük, energiájuk hozzá. És elvárom viszont ezt a megértést. Szeretem, ha partnerként tudunk egymásra tekinteni.
2021. febr. 2. 09:51
 7/45 anonim ***** válasza:
34%
Majd leszopatja vmi kis rüfkével.
2021. febr. 2. 09:52
 8/45 anonim ***** válasza:
70%

"örüljön, hogy máskor nincs ellenemre a dolog"...

szánalmas...tipikusan az a gondolkozás, hogy a másiknak kiváltság, hogy veled lehet...semmi jele a kölcsönösségnek, vagy hogy mondjuk azért elégíted ki, mert szereted..

2021. febr. 2. 09:52
 9/45 anonim ***** válasza:
20%
örüljön mert sok nő nem szeret sz.pni:óriásit tévedsz,és igen jogossan elvárja,nálunk ez alap.amugy meg nem is szereted őt és neked nyűg az egész.ha megcsalna meg siránkoznál....
2021. febr. 2. 10:07
 10/45 anonim ***** válasza:
66%
Te tévedsz 9 es. Nem alap és igen, örüljön, hogy máskor megteszi neki. Én meneszteném, ha követelőzne.
2021. febr. 2. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!