Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha az első randin benne van a szexbe a lány az vonzó vagy taszító?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 09:26
21/26 Lazy Lover válasza:
Ha kívánom akkor nem zavar
22/26 anonim válasza:
Vonzóbb mint ha hónapikig csak húzza az agyam!!
23/26 anonim válasza:
Annyi, hogy nem a szexbe van benne, hanem a szexben.
24/26 anonim válasza:
inkább taszító, de függ öbb mindentől, pl. akkor találkozunk legelőször vagy nem
25/26 anonim válasza:
Ha régebbóta ismerkednek és sor kerül a randira felnőtt embereknél normális, ha mindketten kívánják.
26/26 anonim válasza:
Pár hete ismertem, első randin megjjaztam, de nem engedte magát megdugni. Másodikon már volt szex is egész éjszaka, mert mondta elsőn annyira felizgattam, mint még senki sem. Akkor spriccelve ment el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!