Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Hogyha egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hogyha egy srác nagyon vonzó számotokra, de a testvére taszító, akkor változtat valamin? Tehát az első srác már lehet, hogy nem is annyira vonzó? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval hogyha van egy srác, intelligens, okos, ápolt, jóképű, magabiztos és tetszik nektek, de nagyon, viszont van egy tök ellentét öccse, aki igénytelen, nem annyira okos és nem is annyira néz ki jól, akkor az változtat azon, hogy az első srác tetszik nektek? Szóval ha a testvére már nem annyira jó pali, akkor már Ő sem vagy pedig teljesen tökmindegy, hogy milyen a testvére, mert Ő a lényeg?

15-17 éves lányok véleményére vagyok kíváncsi.

Kérlek ne a logikus gondolatmenetet írjátok le, hanem éljétek bele magatokat a dologba és képzeljétek el ezt az egészet. Esetleg ha van aki nagyon tetszik srác, akkor képzeljétek el, hogy van egy visszataszító testvére. Hogyan viszonyultok akkor az első sráchoz?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2018. jún. 17. 13:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
92%
Nem értem a párkapcsolatba hogy jön ide az öcsike.Bekem is van egy idegesítő nővérem.Ha kifog magának valakit,annak jaj.Cdak ignorálni kell és messziről elkerülni.Ég és föld vagyunk.De most ezért nem lehetne barátom??
2018. jún. 17. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan helyes és értelmes srác marad a szememben,testvérétől és bármelyik családtagjától függetlenül. :)
2018. jún. 17. 14:10
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát nem feltétlenül ebbe a csoportba sorolható(tini párkapcsolatok), viszont úgy tűnt, hogy ebbe illik a legjobban.

Köszönöm az eddigi válaszokat, kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2018. jún. 17. 14:14
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Figyusz, nem kell lefeküdnöd az egész családjával.
2018. jún. 17. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés egy baromság. Nem értem a logikát. Nem az öcsivel kell lenni. Ez még elméleti kérdésnek is szar.
2018. jún. 17. 14:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gond, 40 éves létemre mégis írok: a férjem és a bátyja féltestvérek, de ég és föld a két ember mind külsőre, mind mentalitásra. A bátyja még börtönben is volt pénzsikkasztás miatt, plusz több embert átvert anyagilag, a férjem becsületesen dolgozik 19 éves kora óta, kb. 12 éve ugyanazon a munkahelyen van. Engem egyáltalán nem érdekelt a testvére, de ha nem lettem volna szerelmes belé, lehet hogy érdekelt volna.
2018. jún. 17. 14:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hulye kerdes ez? Semmi kozod a tesverehez. Nem kell vele foglalkozni.
2018. jún. 17. 15:08
 8/13 THEMASKER válasza:
100%
Attól még, hogy az öccse nem szép attól még lehet, hogy jófej és ennyi épp elég. Amúgy meg le kell szarni.
2018. jún. 17. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora baromságot! Mi közöm van ahhoz, hogy milyen az öccse? Kit érdekel?
2018. jún. 17. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
barátom öccsét egy banda akarja konkrétan kinyírni mert mindig keveri a sz.art (nem Mo, Anglia). de kb annyira érdekel, hogy felőlem ki is nyírhatják, nem vele vagyok, hanem a bátyjával
2018. jún. 17. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!