Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiú ismerősöm aki tetszik, megszeretném szólítani de mi legyen az első mondatom és hogyan?
Egy suliba járunk ,minden nap látom,egy buszmegállóhoz megyünk(persze más buszhoz)az osztályterme szemben van a miénkel minden szünetben kb kint ül a radiátoron egyedül vagy a legjobb barátjával (akit én ismerek) gondolkodtam már ilyenen,hogy felelsz vagy merszes feladatot kapok hogy pacsizzak vele vagy ilyesmi és ekkor valahogy így nézne ki a párbeszéd:
-Szia ..vagyok Bocsi hogy zavarlak de kaptam egy feladatot a felesz vagy merszben hogy kérjek tőled egy pacsit/kézfogást ...
-itt pedig a reagálást várám vagy ez igy nagyon rossz kezdés innen meg már kszönnék neki vagy valami !Segítség amugy kedves a srác meg úgy nem mondanám félénknwk de nem az a "kihívó" típus
"egy suliba járunk" "egy buszmegállóba"
de akkor miért más buszra szálltok? :D
am kérdezd meg tőle, hogy "Ma is büdös volt a buszon?" Tuti téma.
Kérdezd meg hány óra, és ha megmondta, akkor utána álj
még ott mellette egy darabig, aztán kérdezz tőle vmi általánosat pl. Amúgy milyen napod volt? Ha látod hogy "felcsillan a szeme", és nem csak annyit válaszol hogy: "jó" akkor folytasd vele e beszélgetést, kezdj el vele ismerkedni. Hobbi/háziállat/tanóra is kiváló ismerkedős téma tud lenni. Remélem tudtam segíteni!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!