Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ha az első randin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha az első randin benne van a szexbe a lány az vonzó vagy taszító?

Figyelt kérdés

2021. jan. 29. 09:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ, mióta ismerkedünk.
2021. jan. 29. 09:27
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Személyiség kérdése. Engem például nem igazán vonzana, de másnak ettől még imponálhat.
2021. jan. 29. 09:35
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Semleges... rengeteg párt ismerek akik biz' már az első randin... meg nagyon sok olyat akik fél évet "vártak" egymásra utána meg hetek múlva szétmentek. Szóval nem ettől függ. Ha megvan a vágy akkor miért ne? Felnőttek vagyunk vagy mi.
2021. jan. 29. 09:37
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ miért. Ha mindketten érezzük h nem kérdés h kapcsolatot akarunk akk oké persze, de csak azért h "megvoltunk" egymásnak az nekem nem gyere be.
2021. jan. 29. 09:37
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Vonzó.
2021. jan. 29. 09:43
 6/26 anonim ***** válasza:
47%
Nem tul vonzo mert ebbol azt lehet levonni hogy tobb F.@szt fogott mint kilincset..
2021. jan. 29. 09:46
 7/26 anonim ***** válasza:
83%

Vonzó is lehet, de kiábrándító is. A férfiaknak szüksége van a vadászat örömére, nem csak a zsákmány a fontos.

Persze akadhat olyan eset is, amikor ettől el lehet tekinteni, mert a kielégülés fontosabb, vagy erősebb a vágy.

Nekem volt már olyan is, hogy kiábrándultam egy kicsit emiatt (attól még jó volt), illetve olyan is, amikor egyáltalán nem befolyásolt semmit, csak úgy jött ki a lépés, hogy szexeltünk is.

2021. jan. 29. 09:51
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
számomra vonzó
2021. jan. 29. 09:54
 9/26 anonim ***** válasza:
97%

A jelenlegi barátommal is így alakult. Ismerkedtünk, beszélgettünk 2 hétig, külföldön dolgozott éppen.

Annyira akartuk már egymást, hogy nem volt megállj, nem voltak kétségek, soha nem éreztem még ilyen erős vágyat valaki iránt. Ez több, mint két éve történt és minden rendben van.

2021. jan. 29. 10:03
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
kiábrándító
2021. jan. 29. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!