Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha az első randin benne van a szexbe a lány az vonzó vagy taszító?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 09:26
12/26 anonim válasza:
alapjáraton vonzó tud lenni, de azért kiábrándító is lehet
13/26 anonim válasza:
Taszító. Ki tudja hány első randija volt már.
14/26 anonim válasza:
Nem keltené egy hűséges típus benyomását, azért kelljen már kicsit " küzdeni " érte.
15/26 anonim válasza:
amugy akik szerint ez taszito, azok minek probalkoznak be szexszel? ha te beprobalkozol, a no meg belemegy es szamodra ez taszito, akkor te magad is ugyanolyan taszito vagy. zsak a foltjat.
16/26 anonim válasza:
Inkább taszító, mert ebből az a következtetés jön le, hogy a lány könnyűvérű. Túl könnyen és gyorsan adja oda magát. Én az ilyenbe nem tudnék bízni, sem komolyan venni, mert fen állna az aggodalmam, hogy nagy eséllyel akár meg is csalhatna a későbbiekben...
21F
17/26 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár nem is 20 éves vagyok, hogy álomvilágban éljek. :D Semmi gond az első randis szexel, főleg ha már beszélgetünk is egy ideje. Egyébként attól, hogy ágyba bújunk nem feltétlenül kell szexnek lennie, lehet az petting is. Így mindenki nyer. :D
18/26 anonim válasza:
Mindenképpen taszító. Én először a csajt akarom megismerni, nem azt, hogy mi van a ruhája alatt.
19/26 anonim válasza:
Mi is az ágyban kötöttünk ki az első találkozás után, hozzáteszem, előtte nagyon sokáig online ismerkedtünk. Ennek két éve, most az összeköltözést tervezzük ;)
20/26 anonim válasza:
Nem ezen múlik, ettől még bármi lehet a folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!