Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alázza meg magát egy lány, ha így ajánlkozik?
Figyelt kérdés
Barátnőm uzeneteiben találtam egy elég durvát. Amikor ezt írta egy srácnak, még nem voltunk együtt. Tetszett neki a fiü, ezt leírta neki. Időről időre irt neki, beszélgettek, a srác igérkezett aztán nem jött stb. Egyszer kérdezz feleleket jatszottak, a csajom találta ki, három kérdés után a sexre vitte a témát, igy már a srác is kérdezett ilyeneket. Csajom mondta h szeret szopni, hatvankilencezni, es egy beszélgetésüknél a hapsi elmondta h sajnálja, de ő n tudja viszonozni a vonzalmat. A csajom meg erre, h ő meg azt sajnálja, hogy nem szán rá egy legalább egy órát, esküszik, nem okozna csalódást. Ettől a fajta felajénlkozástól kiborultam. Akik szoktak alkalmi sexet, azoknak ez természetes? Lányok, akik alkalmikban is bennevagytok, szerintetek ez nem gáz nagyon?
Egyébként kommentet egybe is lehet írni, nem lesz semmi bajod tőle.
Másfelől a 11-es vagyok, és nem 5 pasiról beszéltem, hanem 5 pasiról/nemet megemlítő hozzászólásom. A tiltólistám kb. 70-100 fős, szóval ha ebből kéne statisztikát csináljak a férfi társadalom bajban lenne. Csakhogy nyilván nem úgy gondolkodok mint a kérdező.
2021. jan. 27. 13:34
22/37 anonim válasza:
Mert elég gáz más tudta nélkül olvasni az óüzeneteit.
2021. jan. 27. 14:08
23/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. Eltérőek, mert eltérőek vagyunk. A 15ös mondandójának második felével egyet értek. Más csoport, és mindenkinek más a saját valősága. De a 17 fogalmazta meg azt, ami szívemhez közel áll. Mert lehetünk rámenősek, de van egy szint, ami alá nem szabad süllyedni. Egy félidegennek(12*éve egy suliba jártak) ha az közli h nem akar semmit, igy megalázkodva szopást lovaglást franciázást kínálgatva könyörögni egy órácskáért, h bizonyíts, szerintem a legalja.
2021. jan. 27. 15:37
24/37 anonim válasza:
20-nak
sunyin kutakodni szánalmasabb, mint amit a csaj a kérdező szerint tett. és mi derült ki? nekem úgy tűnik a csaj pofára esett és még egyet odamondott, ami persze nem túl elegáns, de gondolom kellett az egójának, vagy utolsó szó mániás.
az viszont beteges lenne, ha ő mutogatná, nem? te mit szólnál, ha a párod eléd rakna egy ilyen levelezést? Én azt, hogy nekem ne mutogasson semmit, akkor a továbbiakban inkább én is kihagyom ami az étlapon van.
a történet egyetlen pontján sem merült fel hazudozás a csaj részéről. van múltja, amibe neki ez ott és akkor belefért. esetleg őt kéne megkérdezni erről helyettünk
13
2021. jan. 27. 19:22
25/37 anonim válasza:
21-es!
Tudom.
Nem lennének bajban. Mert ez a szám kevés a teljes férfitársadalomhoz képest.
2021. jan. 27. 22:29
26/37 anonim válasza:
20-as!
Sunyin kutakodni tényleg szánalmas, de a csaj sem különb.
Nem lenne beteges, mert akkor legalább őszinte lenne. Ha mutogatná azt gondolnám, hogy legalább nem hazudik a pofámba.
2021. jan. 27. 22:32
27/37 A kérdező kommentje:
24-es.Öt éves kapcsolatunk alatt soha nem néztem a telójába. Ha ez nem így lenne, már hamarabb megtalálom. Azért kezdtem kutakodni, mert nagy hazugságon kaptam, és valami nem stimmelt. Az említett esemény után két héttel jöttünk össze, de velem nem nyomta ilyen stílusban soha az életben. Eddig erényes, megbízható lánynak gondoltam. Persze h elmondtam neki, reakciója először tagadás volt, majd amikor leesett neki h honnan szedtem a dolgot, letörölt minden messenger üzenetét, lezárta a telefonját. Valószínűleg tele volt ilyenekkel. Az eseményre pedig azt mondja, nem történt semmi, nem is akart tőle semmit, és továbbra is kitart amellett, hogy eddig életében csak engem szopott le. Mert kapcsolatunk elején ezt közölte kérdezés és elvárás nélkül.
2021. jan. 28. 05:00
28/37 A kérdező kommentje:
Jahh, és velem három hónap!!! után feküdt le. Addig csak súrú találkozások és rengeteg csók vol. Ezért csapott mellbe ez az egész. Így már feloldoztok a kutakodás búne alól?
2021. jan. 28. 05:10
29/37 anonim válasza:
Én feloldoználak, ahogyan csak akarod, csakhogy te magadat nem tudod már feloldozni, az esetet meg nem történtté tenni. Készséggel elhiszem neked, hogy nagy hazugságon kaptad (bár fura, hogy eddig ezt meg sem említetted), és most már csak azt nem értem, hogy mit szeretnél. Az eredeti kérdésed már háttérbe került, azt lezárhatod: kinek megalázó volna a felajánlkozás, kinek nem. Most az a kérdés, hogy eltekintesz-e az egy nagy és a vélelmezett több kis hazugságtól, vagy bizalomvesztvén szakítasz. Ha nem kutakodtál volna, most egy hazugságot kéne mérlegelned, így többet. A kommentjeid azt sugallják, hogy a bizalom benned megszűnt, úgy pedig nem lehet kapcsolatban maradni.
2021. jan. 28. 07:00
30/37 Macnab válasza:
Viszkezett neki, kellet egy..unta a masztit..az kutakodtál jo, de igy kiderült a szende csajod egy olyan csaj akinek ha valaki megtettszik lesz egy orája rá..igy álj hozzá..tereld ebbe az irányba a dolgokat vagy elöjön a baszos csaj vagy vége lesz..innen csak nyerhetsz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!