Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alázza meg magát egy lány, ha így ajánlkozik?
Figyelt kérdés
Barátnőm uzeneteiben találtam egy elég durvát. Amikor ezt írta egy srácnak, még nem voltunk együtt. Tetszett neki a fiü, ezt leírta neki. Időről időre irt neki, beszélgettek, a srác igérkezett aztán nem jött stb. Egyszer kérdezz feleleket jatszottak, a csajom találta ki, három kérdés után a sexre vitte a témát, igy már a srác is kérdezett ilyeneket. Csajom mondta h szeret szopni, hatvankilencezni, es egy beszélgetésüknél a hapsi elmondta h sajnálja, de ő n tudja viszonozni a vonzalmat. A csajom meg erre, h ő meg azt sajnálja, hogy nem szán rá egy legalább egy órát, esküszik, nem okozna csalódást. Ettől a fajta felajénlkozástól kiborultam. Akik szoktak alkalmi sexet, azoknak ez természetes? Lányok, akik alkalmikban is bennevagytok, szerintetek ez nem gáz nagyon?
így már érthetőbb a reakciód. oké, biztos volna egy pont nálam is, amikor a féltékenység rávisz a kutakodásra, de ez csak ront a dolgokon. 29 elég jól összefoglalta. mindenesetre sok sikert, remélem rendezed magadban és vele!
24
2021. jan. 28. 08:20
32/37 A kérdező kommentje:
29,31.Mindketten azt sugalljárok, hogy ha nem kutakodok, meg sem tudom. És ebben az esetben nincs semmi baj. Ez vicces. Beleszerettem egy lányba, akinek az egyik vonzereje az erényessége és a tisztessége, őszintesége volt. Soha n léptem félre mellette, szégyellettem volna magam előtt is, űgy gondoltam, nem érdemeíné meg. És most öt év után egy dolog megindított egy lavinát, aminek a vége sok szart túrt ki a hó alól. És a kézzelfogható dolgokat is letagadja. Sír, eskúdözik, hisztizik. Azt érzem, elárult, és semmit nem tudok már elhinni neki. Több más dolog is kiderúlt már, de ez nem férne ide. Meg hát rajtam kívül nem is izgat senkit.
2021. jan. 29. 00:37
33/37 anonim válasza:
Megadod a csajod elérhetőségét? Nem ismered még a nőket eléggé, én már igen. És szeretem azokat a kis "szende" r.biket, akik imádnak szopni. A legszendébbnek tűnők a legperverzebbek, legszexéhesebbek, legr.bancabbak az ágyban. Van egy mondás: Alamuszi nyuszi... Köszönöm előre is. F 42
2021. jan. 29. 02:55
34/37 anonim válasza:
Kérdező, olyat tulajdonítasz nekem, aminek épp az ellenkezőjét írtam. Azt, hogy "a kérdés, hogy eltekintesz-e az egy nagy és a vélelmezett több kis hazugságtól, vagy bizalomvesztvén szakítasz". Csak színezi a képet, nem formálja, hogy "ha nem kutakodtál volna, most egy hazugságot kéne mérlegelned, így többet." Igen, a kutakodás nem jó, bármit féle is lehet érteni, a kimondatlan gyanú rágja a gyanusítót. De aki nem gyanakszik, sosem kutakodik. Fordítva történt.
Te is tudod, hogy ha mindez igaz, valamikor úgyis kiderült volna. Ha most nem is érzed, nyertél. Arra vigyázz, hogy ne sérülj jobban. Bizalomban érdemes élni, a kételkedés mindent tönkretesz.
2021. jan. 29. 05:49
35/37 anonim válasza:
Persze, azért kell bizalomban élni, hogy aztán jól átba.szhassák.
Kérdező!
Mostmár legalább tudod milyenek a nők.
2021. jan. 29. 13:34
36/37 anonim válasza:
35-ös:
Tudom, miért nincs barátnőd!
2021. jan. 29. 13:41
37/37 anonim válasza:
36-as!
Na miért te nyomorult? Mert nem vagyok fa.szjankó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!