Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alázza meg magát egy lány, ha így ajánlkozik?
10-es:
Ha egy kérdés után odaírom a nemem és a korom, akkor egyből jön minimum 5 kanos férfi aki felajánlja magát, és szinte már-már könyörög, de van aki egyenesen manipulál.
Ha szerinted a barátnőd szánalmas, és ennyi alapján megítéled, akkor én is a férfiak 90%-át degradálhatnám.
Én is írtam már rá idegen pasira hogy tetszik és szeretnék vele szexelni. Képet sőt videot is küldtünk egymásnak.
Össze is jött szexeltünk párszor.
Nem érzem azt hogy szégyenkeznem kellene e miatt.
az ő dolga, nem hiszem, hogy büszke lehetne rá, de nyilván szexet akart és mindent bevetett. szerintem 2 eset van:
- kutakodsz a privát üzenetei közt, ami még szánalmasabb
- megmutatta neked, ami részéről beteges
F
Szerintem ez normális, ahogy leírtad nem heteken keresztül rimánkodott egy szopásért, csak kicsit nyíltabban felajánlotta a srácnak.
Régebben én is csináltam ilyet lányoknak, csak az a gond hogy ilyenkor kicsit megijednek és nem mindig hiszik el hogy komolyan mondom nem pedig szórakozok velük.
29f
Kérdező, ez kapufa. Majdnem minden fiú és lány, aki válaszolt, elfogadhatónak gondolja, többen beismerik, hogy volt ilyen a gyakorlatukban. Nyilvánvaló, hogy ez gyakoribb a fiatal, még meg nem állapodott, talán önbizalomhiányos lányoknál, akik között egyre elfogadottabb, hogy a szopás csak a csóknak egy kissé intimebb formája, szinte ismerkedés. A te barátnőd is ilyen, bele kéne törődnöd.
Illetve... Azért tudjuk, hogy ez messze nem általános, és a lányok-nők nagyobbik része megmarad az ismerkedés hagyományosabb módjánál, hagy teret a szimpátia finomabb kifejezésének. Megvan annak is a szépsége, izgalma, bár kétségtelenül időigényesebb. A végén, ha sikerül, ha az érzelmi-szellemi közösséget is megtalálják, sor kerül mindenre, legfeljebb a sorrend más.
Itélkezni nem lehet, de fölösleges is, általában ez a két megközelítés nem azonos csoportokban zajlik.
2-es!
De kezdeményezhetnek, de ez nettó kur.vaság.
Nincs egyenlőség, egyenjogúság van!
9-es!
Mert ez útszéli ajánlkozás volt.
11-es!
5 kanos pasi nem a férfiak 90%-a.
12-es!
Kur.va vagy.
”Nem érzem azt hogy szégyenkeznem kellene e miatt.”
És még szánalmasan hülye is.
13-as!
”kutakodsz a privát üzenetei közt, ami még szánalmasabb”
Mitől lenne szánalmasabb?
” megmutatta neked, ami részéről beteges”
Mitől lenne beteges? Legalább nem hazudott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!