Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexben ha a pasi olyan típus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexben ha a pasi olyan típus aki a: "vadságot és a finomságot váltogatja" az üdvözlendő a nők többségének vagy inkább szokjon át egy népszerűbbre?! Ami a ........ mi is a számotokra hölgyeim? :/

Figyelt kérdés
(Egész eddig azt gondoltam ez a legjobb legkompatibilisebb, de lehet k tévedek)
ma 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de nekem mindig is az volt az alapvető, ha van változatosság a szexuális életben. Nem mindig vagyunk ugyanabban a hangulatban, így adja magát, hogy nem mindig ugyanolyan az aktus. A páromban is azt szeretem, hogy néha ilyen, néha olyan. Néha hosszasan és érzékien kényeztet, néha kifejezetten erőteljes és irányító.

A szexuális ízléseden nem lehet és nem érdemes változtatni. Hiába írná bárki, hogy legyél X típusú, ha neked ez nem jön ösztönösen, akkor feleslegesen erőltetnéd. Ez nyilván nem baj, ahány ember, annyi szexualitás, csak meg kell találni a megfelelő partnert hozzá.

ma 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
A kérdést se értem
ma 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogyne értenéd csak szükséged van a napi kötekedési adagodra. Mindjárt olyan felsőbbrendű kioktatást fogsz nyomni ide, hogy öröm lesz jelenteni.
ma 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha részletezed kicsit, hogy nálad a vadság mit jelent, akkor meg tudom mondani, hogy bejönne-e.
ma 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!