Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a barátnőmne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy tetszik a lába? Vagyis izgatnak lábak? Magyarul lábfétisem van

Figyelt kérdés

A ti barátnőtök hogyan tudta meg?

Ha lány vagy szerinted hogyan kellene meg tudnia?

Félek hogy ezért máskép nézne rám.. :(

2021. jan. 18. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

"Az a helyzet, hogy izgatnak a lábaid, lábfetisem van".

Remélem, segítettem.

De most komolyan, mit kell ezen agyalni? Elmondod, és kész. Ne mondd már, hogy ha már együtt vagy egy csajjal, akkor majd ezen fog neki múlni... mondd neki, hogy nagyon szép lábai vannak, és adj rá egy puszit. Ha ez tetszik neki, akkor adj puszit a talpára is, utána meg folytathatod nyelvvel. A végén már ő fogja kérni.

2021. febr. 7. 00:14
 12/15 anonim ***** válasza:

" Így esélyes, hogy partner lesz, de ha bejelented, hogy fétises vagy és netán még gyakorizik is a csaj, akkor tuti elmenekül."

Ez tényleg így van, de miért? Miért fogyatékosok az itteni lányok? :D Miért nem tudnak megkülönböztetni egy szereteten, elfogadáson, odaadáson alapuló vonzódást egy perverz "büdösláb" imádó fétistől, ami viszont betegesség? Főleg úgy hogy közben a legpiszkosabb vad orálozással meg senkinek semmi kifogása nincs a "gyakorizós kultúrkörben".

Mint megtudtam, itt a "masszírozás közben megpuszilni őt" is "taszító fétis", mert "láb". De amiket itt olvastam, az olyan mintha mintha a gyakorizós lányoknak pszichés problémájuk lenne.

2021. ápr. 11. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:

12!

”mintha a gyakorizós lányoknak pszichés problémájuk lenne.”

Mert az is van nekik.

2022. márc. 19. 00:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ebben egyetértünk. A már legitimizált pasiutálatról nem beszélve.

2022. márc. 20. 09:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem rájött a barátnőm magától mivel mindig a lábait néztem mikor harisnyában volt meg a kedvemért fehérre festette a lábkörmeit tudta hogy ettől a színtől elájulok szóval nem volt nehéz dolgunk :D
2022. júl. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!