Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e olyan swinger party Magyarországon, ahol gruppen végén a lányok arcára lehet élvezni sorban egymás után? A barátnőmnek is tetszik ez!
A barátnőm és én is(31F) élvezzük a csoportos szexet és egyszer már részünk volt egy olyan házi buliban, ahol a lányok benne voltak az arcra élvezésben. (Baráti társaság) Nem sokan voltunk négyen(2 fiú-2 lány). Ez nagyon tetszett a barátnőmnek, meg nekem is. Ő is és én is szeretjük az ilyen "disznóságot"! Nekem tetszik ha minél több lány arcára élvezhetek, neki meg tetszik ha "kereszttűz alá kerül.
Így egészítjük ki egymást.
Normális válaszokra vagyunk kíváncsiak!
#1-esnek, meg #2-esnek köszi a válaszokat.
Viszont akkor melyek a jó klubok és hogy találom meg az üzenőfalukat? (Bocs, de swinger clubba még nem voltunk.)
Amúgy meg a barátnőm azért nem akárkivel lenne benne. Kb. olyan kaliberű palival, mint én.
Meg én sem akármilen csajokkal.
Szia, felmész a club oldalára. Google. És ott van üzenőfal. Szerintem nézzétek meg mindkettőt. Lehet nektek bejön, én elég válogatós vagyok. :) A swinger mindig is az idősebbek játszótere volt. :) Nem sok fiatalnak jön be, kell hozzá bizonyos érettség, nyitottság. :)
Inkább itt válaszolok.
Utolsó!
Nem hinném......
Amúgy tudnék mesélni, hogy mi mindent csináltak régebben nagyanyáink, meg nagyapáink. ;)
Naná, hogy vannak ilyen bulik.....
Csak keresni kell. A csajok, akik egy ilyen gruppiban benne vannak, azokat (nem mindig), de rá lehet venni egy "arcmaszatolásos" végkifejletre! :P
Ez igen! Nem semmi!
Itt is megkérdezem a nyilvánosság előtt, hogy mások is lássák:
Hogy akkor nem ritka az ilyen? És mennyire vannak benne más nőszemélyek egy ilyen buli végén ebben?
Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet, Dreamland és a Tik-Tak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!